Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

tritom,
ja povazuji mit v marginu 50% za maximum..., resp. za idelani vyuziti sily uctu.

Chlape! Na zinence se naucis jen par temp! Musis skocit do vody, jestli se chces naucit plavat! :-)
Ale neskakej do splavu :-), coz ve FX nikdy nevis .-) a v prosinci uz bude zamrzlo, za to babi leto je krasne, tak nevahej a toc! :-)

r.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Holoubek Napsal:
> --------------------------------------------------
> -----
> > na poslední chvílí jsem se dozvěděl něco o
> dnešní
> > třiadvacáté hodině na N.Z. tak jsem stačil
> entry
> > nastavit a už to bylo,
> > sazby se sice nezvýšily ale komentář musí
> být
> > dosti hawkish, takže zatím 52 pips ....
>
>
> Moc ti BLAHOPREJU! :-)
>
> r.

Ahoj, neprezradis kde si ziskal danu informaciu k NZD pohybu ? dik.

Odesláno

r65
když už skočím do vody, bude mnohem větší vzrůšo když při tom prorazím ten led ;-) Navíc tou dobou budu mít větší sebevědomí, páč tou dobou už budu na demíčku neprůstřelnej.. .-)

Btw ty úroky jsou HNUSNÝ když je člověk long..

Odesláno

14. 9. tu je zavreno... jak psal SID, bude tu mrtvo a nebude to nedostatkem zprav .-)

No to bude krize!!! :-)

tritom,
ne vzdy je clovek long, takze uroky i pribyvaji do kasicky... uz jsem se tim zabyval (teoreticky), nebyl-li by to pri jasnem trendu dobry a zaruceny zdroj prijmu u vysokourocenych paru, Zkousel to nekdo prakticky? .-)

Odesláno

Zdravím, pokud tedy ještě forum funguje, díval jsem se na pár GBP/CHF který opravdu hodně ztratil za poslední dny navíc je na velmi pekné hranici, pokud zprávy GB v 10:30 tuto hranici neprorazí, jistě by se short před zvýšením úrokové sazby ve švýcarech jevil jako velmi vhodný. Co myslíte?

Odesláno

Lisakus trosku me tam desi ten spread, ja musim jeste pocitat s tim ze ho ibfx natahne v extremu bych mohl pocitat i se spreadem 60pips (cable s max natahne na 19 tj 6x vic). Ale pravda je ze ty pohyby jsou tam velmi dobry, mozna pred UK zpravama tak nekam vis SELL LIMIT, podle me to minimalne o par desitek pips poskoci nahoru po UK zpravach a velci vyuziji prilezitosti a nakoupit CHF pred vyhlasenim sazeb a pak by se to mohlo vratit zpet kde to je. Co myslis?

Mira

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...