Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

at se v tom hrabu jak chci, tak nevim, co si o tom pohybu na Eur/Usd myslet.. Data pro US - nic moc, k pádu ropy ani zleta nedošlo.. Pravda je, že US akciové burzy otevřely růstem..

Odesláno

DarkMan Napsal:
-------------------------------------------------------
> radovan65: nic proti ale ja bych nerozebiral co je
> lepsi, kazdy ma svuj styl ... tobe to vychazi tak
> se toho drz. Je tu mnoho zacatecniku stejne jako
> ja, kterym obchodovani se SL zachrani ucet pred
> vymazani ..... proto bych jen hlasal obchodujte
> jen se SL ... minimalne to nebude tak rychle
> vymazani uctu jako bez SL.
>
> Podle me staci napsat script kterej automaticky
> manupuluje se SL podle predem stanovenych podminek
> .. trader v takovych okamzicich nestiha vse
> hlidat, nechme to na masinach. Ale jak jsem rekl
> kazdy mame svuj styl, ja to jel na cable a eur
> vsude na BE.
>
> Mira

Mas naprostou pravdu... muj prispevek nebyl "hehe, bez SL je to lepCi!", ale "podiskutujme, kterak SL umistit", nebot i muj rucni zasah je de facto SL... i kdyz priznavam, ze neni tak tesny a to ani v radech .-)

r.

Odesláno

DarkMan, radovan65

ale to je možné jen v MT4 a u dobrého brokera, který to stíhá plnit, a jestli jste si všimli, byl tam i gap a tam umístěný SL většina brokerů neakceptuje (budiž to přičteno CMS k dobru).

Odesláno

Teqa:
ja jsem u IBFX a ty plni prikazy i kdyz je preskoci gap za cenu kterou jsem zadal ... dnes tam teda gap nevidim aspon ne na cable a €/$ .... Hlidani otevrene pozice lze napsat i ve VT akorat bohuzel broker asi neni tak spolehlivy (neplni tak dobre pri datech) ale to je povidani do jineho vlakna. Kazdemu vyhovuje taky neco jineho ja jsem proste zakotvil u MT a vyuzivam ho jak to jde :)

Mira

Odesláno

To TEQA
ta myšlenka stojí za uvážení. Když se podívám na EUR/USD tak to vypadá, že tam zůstaly nějaké Entry či SL a trh si pro ně došel. U ostatních měn takový pohyb není.
Zdeněk

Odesláno

Bol som prekvapeny, ze trh sa tak spraval aj kvoli rekordnemu Trade Balance. Napada ma, ci to nieje kvoli predoslemu NFP, ktory bol pre dolar pozitivny... Pravdepodobne keby spravy z Trade Blanace nasvedcovali short, asi by to bol cisty pohyb bez takych problemov... Co vy na to?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...