Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Standby,
Jaké máš zkušenosti při používání Trailing stop při obchodech na data?Přijde mi že když posovám stopku ručně podle reakce trhu,tak získám víc pipsů,dost častov se stane že tě T.S. vyhodí zbytečně brzo.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

DarkMan
Jedu to live s jedním lotem , 5-10pipsů když jsem dával entry 5 minut před daty tak mi to v mnohem více případech vymetlo entry a vyžralo stopky na obou stranách.Jen bych chtěl upozornit že přes VT tento přístup aplikovat většinou nelze,chce to opravdu rychlého brokera.

Odesláno

Rado: ja jedu live na MT pres IBFX takze by problem byt nemel. Ja davam 1m predem 15pips jedu timto stylem cca 14dni tech 5-10 mi prijde malo jak dlouho takhle obchodujes fundamenty? Nestava se ti ze jsi exekuovan zbytecne?

dik Mira

Odesláno

Jo a jedu to na 5 min timeframe,abych se zbytečně nestresoval.Ale většinou mám před obchodem puls tak 1000Bpm,třesou se mi ruce,a jsem plnej adrenalinu což mě pěkně štve a doufám že se to časem zlepší,do té doby než budu při obchodu psychicky v pohodě tak za víc lotů rozhodně nepůjdu.S miniloty jsem rozhodně takové potíže neměl :)

Odesláno

Darkman:
Stává se to,ale zase je větší pravděpodobnost že jdu ven na BE a nic neprodělám.Když dáš entry výše tak musíš dát delší stopku a nikde není napsáno že nebudeš exekuován taky zbytečně.

Images:
Nejprve jsem používal Northfinnance,ale tam nešly dávat takhle těsný stopky ani entry hlavně když se mlelo,ted mám FXDD a absolutní spokojenost.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...