Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Merlin:
myslím, že tých čo by sa takto uživili, už tu pár je. Ale nechať prácu a začať sa živiť tradingom bude chcieť väčšiu odvahu ako prechod z dema na live. Aspoň pokiaľ ide o mňa.

Odesláno

euforos:
Ako som pred skoro troma mesiacmi prešiel na fundamenty, mám každý mesiac ziskový. Aj keď s mojím obchodným kapitálom by mi to zatiaľ stačilo tak na zaplatenie nájmu a účtu za internet. ;)

Odesláno

TEQA

no uvidíme, myslím že to nebude mít moc vlic, SL mám na 1.8626 takže brzy budu asi venku, jinak koukám jak Nikkei oslabuje furt pryč po celý den, kdo šel dneska na jeníky tak se krásně povozil, na všech párech.

Odesláno

to All

Jak vidíte zítřejší Trade balance 14:30? Souhlasím s Janom, taky od té doby co dělám fundamenty mám ziskové
měsíce, a za objevení fundamentů bych rád poděkoval Tequovi a hlavně Sidovi, ještě jednou díky a mnoho
úspěšných obchodů!!! :D (tu)...
Marek

Odesláno

TEQA,
zatim nijak, jsem v nadeji :-). Tak nehoraznou sekyru nezavru, tak pokud to prezije margin, coz snad ano, tak musim pockat :-). Alespon se budu chvili venovat necemu jinemu + neustale strezeni pouzitelneho marginu :-).
Mel jsem ho ve VT na velikost pisma 26, abych na nej videl i z provizorniho brdlohu, ktery jsem si zridil v traderovne :-).
Lze na to ve VT napojit nejaky alert? Myslim na urcitou hodnotu marginu?

r.

Odesláno

radovan
pondělky bez dat jsou vždy o ničem, ale očekávám, že dolar po dnešním vyhlášení Starkeho, trochu ze své síly vůči euru ubere...natírat ti to začnu od zítra..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...