Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Marek
:-), díky...ono se to všechno nakonec poddá, chce to jen čas.., hluboce se zamyslet a něco nastudovat, vyvarovat se chyb, neblbnout a hlavně nezblbnout..:-), navíc tady na finančníkovi vznikla perfektní komunita lidiček, kteří vlastními zkušenostmi a úsudky pomáhají hodně nováčkovských chyb eliminovat (a mnohdy se, i přes ty roky na FX, poučím i já)

Standby
máš recht, v nejhorším případě se dají nerealizované objednávky reklamovat a případně jim pak pohrozit dozorovým orgánem a komisí - na to u CMS obvykle velmi dobře slyší...ale myslím, že už si dají na podobné f.p. velký pozor..
SID

Odesláno

To Sid
no ode mně na frak moc nedostali, poslední týden sednu k poči jen na hlavní fundamenty, takže pochybuji že těch 73 pips co jsem jim z účtu ukousl tento týden je asi moc netrápí. Nějak se tento týden pohyby vyčerpaly ještě před zprávami. Takže se těším na 14:30. Zatím jsem v trhu na USD/JPY na short se vstupem na 116.00 a na euru jsem se vstupem long na 1.2655. Zatím to vypadá dobře.

Odesláno

Ještě když se podívámj na USD/CAD tak mě napadá hodit entřík na short na 1.1279, i když je pravděpodobné že do otevření trhů v USA se nic dít nebude ale když je to jen entr o nic nejde odstranit se dá vždy.

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ještě když se podívámj na USD/CAD tak mě napadá
> hodit entřík na short na 1.1279, i když je
> pravděpodobné že do otevření trhů v USA se nic dít
> nebude ale když je to jen entr o nic nejde
> odstranit se dá vždy.

I když na dením grafu je docela silná hranice, nebylo by na škodu posunout ještě entr o nějakých 25 pips níže

Odesláno

to Sid

Taky díky, pevně věřím, že to časem bude v pohodě (tu).
Ono dát na tomto fóru k dispozici své těžko nabyté zkušenosti a ještě ke všemu zadarmo, je samo o sobě obdivuhodný
počin, něco v těchto končinách, ale i např. v USA nevídané a s přítelkyní si tě za to moc vážíme, vážíme si toho,
jak se snažíš pomáhat ostatním na tomto fóru, kdo z úspěšných by toto udělal???Myslím, že málokdo...
Ještě jednou velké díky a hodně úspěchů nejen v obchodě (tu)!!!
Marek

Odesláno

lisakus:
Já bych to s tou obchodní horečkou nepřeháněl.... :-) Osobně si poctivě počkám do 14.30. Do té doby max. pár malých rybek na hlavních párech, třeba teď mně cable přesvědčil o svých long úmyslech (shamir famu na 15min.timeframe).

Odesláno

images:
Já si to třeba myslím natolik, že už jsem cca půl hoďky long. A co čtu, tak nejen já, ale i zkušenější pardálové.... Každopádně námi se neřiď, velice rádi se pleteme... :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...