Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Romindx,
nejsi myslim vyjimka, ze tam mas svoje prachy :-) alespon i ja v tom mam svoje...

Ceho se bojis, kdyz to nevyleze? Mas moc lotu a nevydrzi ti margin? Tak z toho vyskoc a naskoc znovu, nebo jak vetsina doporucuje, tak to jisti SL... v cem je problem?

r.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Teda zajímavě se to tam kumuluje na GBP/USD, to je totální posun do strany.Ale protože se to drží na posledním supportu, tak předpokládám, že zítra to postoupí down.

Teď hlavně pozoruju USD/JPY. Vypadá jako by se to mělo začít otáčet, ale pořád jsou tam tendence up.

Odesláno

... nepozoruj, obchoduj...

Nedalo mi to a jsem long na GBP/USD a EUR/USD a shot na USD/JPY a USD/CHF... vse po 5 lotech a cestou mam nastavene entry na dokupovani hned za limitkama... docela to funguje :-)

Musim hrabat, kdyz SID spi, ale uz jdu take :-)

r.

Odesláno

No cablík už mě vyhodil na pěkné profitové stopce ....evidentně má tendenci teď být trošku divoký ...no asi si vlezu za chvíli do eur/usd pokud provalí hranici 1,2815 ta okamžitě pending order a letím short... tak to zkuste okomentovat a já zase na hoďku lehnu jsem dost nevyspaný po té noci .....byl jsem celou noc hraboš hrabivý ,,,ale vyplatilo sé...

Odesláno

Dobré ráno

Předpokládám že před koncem BOE ve 13:00 se nikdo zbavovat libry nebude, takže asi cable bude běhat v určitém pásmu. Jinak na něměckém webu je dnes na 10:00 měsíční zpráva ECB, jinde jsem to neviděl, takže si připravím entříky co kdyby.

Odesláno

Radovan65
teěch 36 lotů je už slušný obchod (a taky záloha).

BOML
super, tak pak můžeme domluvit něco v okolí.

Sabanosova
jj, obchody jsou tady každý den a není čeho litovat - další může přijít za 5 minut. Nejhorší je, když do toho zbrkle vstoupíš a ono to jde proti tobě a myslíš si, že se to za chvíli otočí a ono ne a ne (to je jen pro r65 a k55 a navíc potřebuješ slušný margin a blokuje ti to pozice). Není přece nic jednoduššího, než vyskočit a vstoupit obratem do opačné pozice.

Odesláno

lisakus:
Díky za tip, tohle by mně úplně uniklo, ve vleku různých US kalendářů...
Sice na tom německém webu často kolem ECB a deutsche zpráv plaší zbytečně, ale jestli někde, tak obligátní "co kdyby", platí ve Forexu obzvlášť.... :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...