Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SID:
nevíš náhodou, kde bych se mohl dočíst o BeigeBook. Nezdá se mi, že by měl být dnes konec. Vždyť by to měl být ukazatel ekonomické situace dané měny a jak na to reaguje trh, bych soudil, že to dolar trochu srazí níže.Co myslíš?
Jirka

Odesláno

Jo, to by se mi lybylo! (jako obr Kolodej, ten mluvil zasadne jen tzvrde...)
Jsi schopny a ochotny mi napsat, kde to je ve VT? Je to to "zajisteni pozice"?
r.

TEQA Napsal:
-------------------------------------------------------
> Radovan:
>
> den hedging je fakt tak pro tvůj styl, jedna
> strana ti jede do + druhá do -, jakmile ti bude
> plusová ubývat zavřeš ji a čekáš dál co ta druhá
> strana, pokud to jde stále proti tobě hedgneš ji
> znovu a tak stále dokola.

Odesláno

ALL

Panove a damo(-y?),
neni problem sejit se v dobe burcaku na Moravskem Slovacku... vse bych pochopitelne zaridil... bude-li chut a neni-li to kontraproduktivni vystoupit z anonymity, nejsem proti :-)

SIDe, ty se zaloguj jako nekdo jiny... jako SID nejezdi, to bychom se k piti vubec nedostali a jen te terorizovali! :-)

r.

Odesláno

Radovan

normalne pri otvirani poctu lotu short nebo long zaškrtni možnost zajištení a když následně otevřeš pozici opačnou a budes mit short i long soucasne, nebo první otevri normalne a u druhe zajisteni a taky budes mit obe dve v trhu

Odesláno

Gold memberi diky za tipy, vyzkousim to! :-) stale se je co ucit, uz jsem po tom touzil driv, ale nekdo psal, ze to nejde...
Snad si vzpomenu na heslo na demu :-), mozna tam najdu nejaky par mesicu zapomenuty obchod :-)

r.

Odesláno

to all:
jaký máte názor na AUDUSD v 3:30.Mohl by tam být nějaký pohyb. Employment Change 51Kpřechozí....10K-18Kčekávaný. Třeba to pomůže pokračování v trendu down. Zítřejší Trade Balance, taky náznak na oslabení, je ještě někdo od včerejška v sedle.
Jirka

Odesláno

Kdo je všechno zván na tu párty ve viném sklípku ????
je to sice trochu z ruky jsem z Opavy,ale jestli něco fakt bude a byl bych pozvané ......tak jedu.........

jinak je to diskuze o vývoji měnových párů tak aby to nebylo bráno jako chat tak okomentuju jeden pár USD/USD nevím jak je to možné ale kritická hranice tohoto páru je stále na neustále rezistenci ...chceteli supportu 1 nechápu že dolar sám proti sobě ještě nevykonal nějaký zásadní posun......

a teď vážně lidi myslíte že to co jsem odhadoval na tom cable je reálné ??? mám tam svoje prachy a uvažuju že to dnes pozavírám,ale zase mě bude mrzet když to vyleze ...kurnik tak nevím Katko55 budeš to držet ???

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...