Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Co se týče aktuálního vývoje kurzů, tak z fundamentálního hlediska bych na dolar nevsadil ani starou grešli... :-) (stoupající cena ropy, zlata a ostatních komodit, napětí na východě, nejistota ohledně dalšího zvýšení sazeb, atd.)
Nicméně z technického hlediska tam nějaké nuance jsou, takže už jsem se jednomu krátkodobému shortu na cable neubránil.

Odesláno

můžete se někdo vyjádřit k posilování dolaru? už před chvílí někdo psal že vše hovoří pro oslabení dolaru, ale on stále stoupá :S nemůže to být pouze spekulace před prudkým oslabením???

Odesláno

Sid:
Hehe, já bych řekl, že napráskáno dostali pořádně, i když ne ode mě... :-)
Každopádně když si přečteš pár stránek zpět tohoto vlákna, tak tady jistý člověk pozdravil kluky u CMS osmi loty, když se při vyhlašování dat zpozdili se zaznamenáním prudkého pohybu na cable.
Všude jinde už ta cena byla někde v nebi, tak následoval kupní příkaz, potvrzení příkazu a světe div se- opožněný pohyb cen na grafu ve VT... No a prasátko se mohlo zbláznit....:-)

Odesláno

to Sid

Už si nám tady začal vážně chybět, diskuzní fórum forexu bez Sida není prostě ono (tu)...
Chtěl bych ti poděkovat za příspěvky z loňského června, kde jsi psal o svých začátcích a o svém pokroku, velice mě to
motivovalo, vytiskl sem to a dal přečíst i přítelkyni, kterou to taky ohromilo, jsi prostě pro nás obrovská motivace,
si příklad toho, že vydělávání na forexu opravdu funguje!!!
Promiň dostal sem se trochu mimo vlákno, ale potřeboval jsem to říct.
Jo a ten borec zvaný Sencor co dal CMS na pr... je na straně 14 tohoto vlákna.
Hodně úspěchů!!!
Marek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...