Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No minulý zasedání BOC se sazbama taky nehejbli a CAD ztratil během 15ti minut téměř 100 pips, takže to imo za pozornost stojí. Ale co to udělá dneska samozřejmě těžko říct, tipnul bych si, že by mohl CAD oslabit.

Odesláno

tigerFX dik, Sid: samostatnost, ja viem, ale cas treba, uz len ked sa chvilu nepozeram na grafy, mam pocit, ze sa nieco zle stane s mojou otvorenou poziciou (ako napriklad teraz ...)

Odesláno

dzink
asi máš pravdu, ale trochu mne zaráží nezvykle dlouhý knot na předposlední 15 min. svíčce...možná signál k obratu ?..:-)...na 1,8835 do toho jdu..:-)...to cable mne dnes celkem štve...
SID

Odesláno

Sid: jo, ten knot ktery sahl skoro na 8805 je rozhodne upozorneni, navic mi na dalsi svici CCI ukazalo, ze je cas ukoncit pozici na cable. Reverzsignal zatim nevidim, ale zacina to pomalu nasvedcovat tomu, ze by se trh mohl obratit. Jestli ted nejaka svice bude jednoznacne rostouci, tak bude cas na long.

Odesláno

dzink
taky v to doufám..., dnešek je nějaká moc velká divočina..pěkně sexy datum 6.9., cable blbne - jen doufám, že nás ještě navrh, večer neporazí bratia ve fotbale...
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...