Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

katka55
už si asi budu nechávat za prognózy platit..:-)..za půl hodiny britská průmyslová produkce a produkční ceny, prošel jsem si pár serveru a slibují menší oživení, hlavně páni v buřinkách z Londýna...podle dalších prognóz a předpokladů není důvod nevěřit..obojí nárist o 0,3% je celkem solidní - pokud vyjde..1,89 cable v pohodě udrželo, mne dnešní pivot ukazuje někde kolem 1,8960-70...lehčí long entry kolem 1,8940-50 by nemělo nic pokazit - možná i limitní entry na spodek za 1,8915-20 s dobrým SL..uvidíme jaký bude vývoj po datech...
SID

Odesláno

06/09/2006 10:30 United Kingdom Industrial Production m/m July % 0.2 -0.2R 0.2
06/09/2006 10:30 United Kingdom Industrial Production y/y July % -0.3 -0.7 -0.4
06/09/2006 10:30 United Kingdom Manufacturing Production m/m July % 0.2 0.1 0.2
06/09/2006 10:30 United Kingdom Manufacturing Production y/y July % 0.7 1.2R 1

tak ten pohyb jsem uplne nepochopil:-( :S

Odesláno

Silné čísla z EU udržaiavali EURa vo včerajšom doobedí tesne nad suportným pásmom 1.2830.
Prevládajúce predajné tlaky prišli postupne s otvorením US trhu, kde sa podľa očakávania cena
dostala k tretej Fibonacciho odrazovej línii na 1.2805. Obchodníci tak reagovali na pozitívne US
čísla z minulého týždňa. Jastrabiu náladu FEDu potvrdil vo včerajšej správe i prezident FEDu Poole,
pričom pripomenul ostražitosť FEDu pred ďalšími inflačnými náznakmi v krajine. Analytici však
vedia, že inflácia sa v poslednom mesiaci stabilizovala a viac nádeje pre zvýšenie úrokovej sadzby
v USA na septembrovom zasadaní FOMC vnesú len augustové čísla CPI (15.September).
Trh po dosiahnutí miním na 1.2790 opäť odrazil späť do pásma 1.2805/30 v očakávaní dnešných
dát z oboch sektorov. Najvôčšiu pozornosť bude pútať „Béžová kniha“ o 20.00 hodine. Obchodníci
môžu dostať ďalšie informácie o vývoji ekonomiky USA a tak by mohol tento zápis vniesť opäť viac
informácií. Doobedné obchodovanie bude ovplyvnené UK a EU číslami, ktoré v prípade potvrdenia
prenesú ceny nad bariéru 1.2830 čím sa obchodovanie stabilizuje v pásme 1.2830/1.2860 až do
zverejnenia prvých US čísiel. Prípadný rast jednotkových nákladov na prácu bude privítaný
posilnením US dolára, nakoľko taký stav žehná infláčným tlakom. Dôležitou udalosťou bude
zasadanie a zverejnenie (Centrálnej Banky Kanady) úrokových sadzieb, ktoré trh očakáva na
nezmenenej úrovni 4.25%. Prípadný rast úrokových sadzieb povzbudí i US investorov.
Všeobecne však očakávame mierne „jastrabie“ prehlásenie bez navŕšenia sadzieb, čo by EURUSD
trhom nemalo výraznejšie otriasť. Ďalší razantný pohyb je závislý od zápisu do „Béžovej knihy“
pričom očakávame mierne „jastrabí“ tón a posun cien späť k 1.2800 až 1.2770.
Obchodné pásmo 1.2860/1.2770.

Odesláno

Zdravím vás.. Tak jsem měl na noc entry na AUD/USD s limit profitem na 0,7670, cena spadla na 0,7669 a můj limit to ignorovalo...teď přišla korekce zas up a moje pozice je pořád otevřená :( Side je to u cms na reklamaci? Vyplnil jsem reklamační formulář, ale určitě odpoví bůh ví kdy :( Kor když za tou louží teď spí...Mám to radši zavřít ručně nebo počkat, že mi to zavřou oni? Díky

Odesláno

V doobedných hoidnách v prípade potvrdenia EU a UK dát postup cien nad 1.2830
a stabilizovanie v pásme 1.2830/60 až do zverejnenia US dát. Zápis do „Béžovej knihy“
môže priniesť posun cien k 1.2800 až 1.2770.

Odesláno

honzik25
pokud ti to neprojelo stanovený limit, tak jasně to reklamuj. Přidej i čísla objednávek a číslo toho limitu. pokud jsi v plusu a máš dobnrý zisk, tak to zavři ručně.
SID

Odesláno

No momentálně mám poloviční profit, než bych měl s tím ignorovaným limitem...Když to teď zavřu a oni pak později reklamaci uznají, připíší mi ten zbytek na účet, i když ta pozice už nebude existovat?

Odesláno

lisakus
:-)..děkuji ti náčelníku, že jsi si mne zastal..:-) - J.Cimrman - Dobytí Severního pólu..
To euro mělo oproti AUD dost výrazný propad...tak proč nakonec ne - i přes ten šílený spread...a bylo to jen za 3..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...