Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan
teď to bude chvíli kritické, protože ve 2 hod. se připojili: Bandar Seri Begawan, Brunei | Beijing, China | Hong Kong, China | Kuala Lumpur, Malaysia | Macau, China | Manila, Philippines | Perth, Australia | Shanghai, China | Singapore | Taipei, China...uvidíme, jak se s tím poperou a jak hlavně my vydržíme...-)
SID

Odesláno

radovan
kromě Perthu, tam frčí klokaní steaky...:-)...dost by mne mrzelo, kdyby to nešlo z5 pod 0,77..., ne kvůli money, ale kvůli tomu času...:-)..zatím to vypadá, že ty silné jihoasijské grupy mají nakoupeny AUD a nechtějí se toho za žádnou cenu zbavit..:-)
SID

Odesláno

SID

Pevne verim, ze to poskoci klokanim skokem alepson pod 0,77 ... i kvuli money :-) mel jsem tam +700 a nezavrel... tohle budu muset vychytat :-)

Nikdo mi ale neodpoevdel na zcela prostou otazku, kolil pipsu povazujete za dostatecne na 1 lot? V mirove dobe, ne po nejakem silenem vyhlaseni dat, kdy jsem zazil kolem +70 na lot...

Diky za kazdou osobni zkusenost... tohle se tu ejste myslim nikdy otevrene neprobiralo.

r.

Odesláno

radovan
na tohle jsem už někdy někomu odpovídal...to je různé, záleží podle míry rizika, podle přiblížení se nějaké psychologické hranici nebo pivotu atp...někdy je dost třeba 50 pips/lot, kdy se trh nedokáže dlouho rozhodnout a jsi za to nakonec rád....jindy se ti může zdát 100 pips/lot i málo, protože to jelo, jako nůž máslem a ty jsi to raději příliš brzy uzavřel...
Zažil jsem už 145pips/lot na cable během 4 hodin..ale uzavíral na 80 pipsech..
SID

Odesláno

SID,
no vidis... ja mel 105 pipsu, ale na 5 lotech, takze to bylo relativne malo. Mala vyteznost, ale dost penez. Nezavrel jsem... a horce zaplakal :-)

Uprimne receno mi drive stacilo nejdrive 10 pips a potom 30... a spousta obchodu, tak 20-30 za den... dnes mam zisk podobny, ale s vice loty a mensim posunem. Usuzuji, ze i s vetsim rizikem.

50 pipsu se mi zda docela dost a ja je povazoval za maximum, ktere jsem si dopraval ve chvilich, kdy vysly priznive zpravy.

Asi neexistuje spravna odpoved a kazdy si musi velikost vrabce a holuba urcit podle sveho hladu :-). Ja vidim vrabce nekde kolem 30 pipsu... a holuba nad 50 :-)

Librojen se zvetil... tam uz mam holoubky. 100 pipsu na lot, ale prikoupil jsem na spodku, tak pockam, az se mi to zavre obe...

r.

Odesláno

Zavrel jsem australana na 0,7699 s profitem 50 pips a chvili to te to sletelo o 30 pipsu! Chjo!!! :-) to mohl byt HOLUB! :-) ... pri 5 lotech :-).

Vydrzel na nem nekdo verne az do rana? Pokud ano, moc gratuluji! Stalo to za to...!

r.

Odesláno

Radovan65:

Diky za upozorneni :))

Neo , Matrix find you !!!
Ked uz takto riskujem, aspon by som sa mal naucit preskakovat z budovy na budovy a riadit vrtulnik. Potom mam vacsie sance sa dlhsie udrzat na scene. Alebo ze by stacilo pouzivat Stop-Loss??? :)))

JJ

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Vrtak,
> to se tady uz takhle jeden ptal... a pak prijela
> cerna Volha a uz o nem nikdo nikdy neslysel! :-)
>
> r.

Odesláno

Zikatr

Tak ráno když jsem se vzbudil tak jsem vše pozavíral, přeci jen 6% je 6% a jak sid podotkl velcí se ho jen tak snadno zbavovat australskýho dolárku nebudou. Čekal jsem to lepší ale i tak 236 pips / ale průměr na 1 minilot 23,6 pipsu takže nic moc, trochu větší vrabčák. Teď když jsem přišel do práce koukám že jsem to uzavřel v pravý čas.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...