Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

radovan
proč se ti to zdá moc ?...těch +50 bodů může AUD (potažmo Lisakus) klidně dolů udělat....záleži nejen na úrocích, ale i na doprovodných komentářích co a jak v klokanské ekonomice v budoucnu...a to je mnohdy důležitější než samotná sazba..:-)..anebo to udělá třeba později po HDP...
SID

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SID

50 se mi moc nezda, ale od soucasneho kurzu to je cca 75 a jak jsem vypozoroval jsou jedny zpravy pro posileni a druhe naopak... jak jsi trefne napsal "šul nul"... byl-li jsi to ty? :-) ... a to se mi zda uz docela dost, dkyz se kouknu na hodinovy graf...

Ale kez by! Nakoupil jsem na 0,7709! :-)

r.

Odesláno

radovan
ne, ne...o "šul nul" jsem psal v souvislosti s kvartálními odhady HDP...pokud jsi nakoupil na 0,7709 tak si držíme navzájem palce..mne se holt líbilo pěkně kulaté čísličko...na tom GBP/JPY jsem od 219,70 a zatím +90 pips...asi budu harpagonit a na kilo to zavřu..nebo SL nadoraz...
SID

Odesláno

radovan
pořád...posunul jsem jen SL na 220,05 a dal limit 220,30..když mne to vyhodí +105 doma..a neopič se, jak tě mám potom v dnešním zisku dohnat..:-)..už jsem venku právě teď - ani jsem to málem nedopsal...
SID

Odesláno

r65

já vydržím, možná klukům z Tokia dochází pára.. v nejhorším bude půl vrabce místo celýho ;-) .. nebo dvou, tři, čtyř (vrabčáků :-) Hm, ale snažej se, kuci japonský... :-)

Odesláno

SID

Ja mam zatim jen plusove uroky a propasl jsem zavrit 105 pipsu :-(, uz to spadlo na 35... chjo... do rana casu dost :-)
Stacilo, abych sledoval lepe cas... zluti prisli ke strojum a roztocili to... toho jenika si hyckaji, chjo! .-)

r.

Odesláno

Ja obchoduji dnes AUD/USD poprve, mam na nem zatim 70 pipsu a netusim, jak se tahle mena chova... o japonci snad uz vydam leporelo opatlane od ryze :-).
Pujde to jeste myslite nejak vyrazne niz a nebo sejmout vrabcaka? :-)

r.

P.S. Za chvili bude vrabec velikosti supa :-D

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...