Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to standby:

taky jsem tam byl na long a zbabele jsem vyskocil se ziskem 8pips, kdybych pockal jeste cca 10min mohl jsem mit navíc dalsich 20. člověk se stále učí. myslím ale ze ta libra pujde stale nahoru

Odesláno

Můžete, prosím, poradit ohledně hodiny zveřejnění úrokových sazeb Japonců? Dle FXStreet je to v 2 hod ráno (0 GMT), dle ForexFactory až v 7 hod ráno, na DailyFX pro jistotu žádný čas není, takže teď fakt nevím, kdy to má bejt... :S

Odesláno

BOJ Interest Rate Statement začína 07:00 nášho času, čiže GMT+2 (05:00am+2), alebo 02:00am Tokyo time zone. FXStreet je po redizajne trošku zvláštny ohľadom fundamentov. Jednoznačne na ForexFactory je spoľahnutie. :)

Odesláno

Sakra koukam ze to zamestnava vic lidi :)
Ja nasel u
FXSTREET 2:00 CET
CMSFX neni uveden cas ale nasleduji udalost je az v 1:30 GMT takze se priklanim k 2:00 CET
GFT forex 2:00 CET
Forex Factory 7:00 CET
ActionForex stejny pripad jako u CMSFX

Jinak na ostatnich EC co znam jsem to nenasel vubec

BTW: Co jsem cetl komentare tak trh jiz zapocital zvyseni na 0.25 a nepocita s dalsim zvysovanim takze dle me jediny vyrazny pohyb by mohl nastat kdyby se sazby ubec nezvedly, na to tlaci japoncka vlada ale BOJ se nechala slyset ze sve rozhodnuti nenecha timto ovlivnit. Kazdopadne dobre zaparkovany entrik neuskodi :) jen vedet kdy ho tam posadit

Odesláno

Zdar All,
dva týdny a tolik změn..:-), fxstreet nějaký celý překopaný, ...dnešek bude asi pěkná mlýnice - ropa nám směle atakuje 80 dolarů... do toho Libanon (a pokud dojde k další eskalaci napětí, trh to nenechá jen tak - nejen ve vztahu k ropě), JPY úrokové sazby, celkem zajímavá data v USA a v 16,00 mne bude dost zajímat Švýcarsko a jejich sazby...zatím jsem jen long na USD/CHF...
SID

Odesláno

Sid:
Vítám z dovolené! Koukám, že jsi se do toho hned pěkně pustil. No už bylo na čase, co bychom si bez našeho administratora počali... :-)
Dnešek je skutečně zajímavý, těším se hlavně na 14.30 a maloobchodní tržby.....

Odesláno

Sid:
Welcome back!
Kde jsi nasel ze v 16:00 jsou Švýcarské sazby :S
Jinak nechapu to posilovani dolaru ropa na spici no myslim ze v 9:00 ho Londyn trosku srazi na kolena :) ale to je ciste muj amatersky nazor

Mira

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...