Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

lisakus,
je to me "oblibene tema" :-)

Obecne ano a nikomu jinemu bych to co ty take nedoporucil... ale :-) co ten muj MM "vysedeni si"? :-)
Byl jsem na jenech v minusu -15.000 ... kdybych mel SL, tak by to bylo samozrejme mene... skoncil bych s nejakou prijatelnou ztratou. Ale vysedel jsem si to a nejen, ze nemam ztratu, ale jsem i v plusu...
Ja vim, musi vydrzet margin... o tom to je! ni? :-)

Je jen nutne si spocitat nejkritictejsi mezidenni pohyby a zvazit, mam-li na to...
Jasne... pokdu by se, nedej boze, opakovalo napr. 11. 9. 2001, tak to neustojim... vzdy se to da ale zavrit rucne i s vetsi ztratou, ktera v souctu "blbe" umistenych SL je v konecnem dusledku nizsi...

r.

Odesláno

radovan těžko říct, zatím má N.Y. otevřeno jen hodinu a něco a nevím, jak si poradí USD/JPY s psychlogickou hranicí 116, ta může nějakou dobu odolávat anebo bude všechno i jinak a půjde to down..:-)..prozatím nic moc... SID

2177

Odesláno

radovan
doufám, že je to jen lokální výkyv a příprava na atak 116...ale vůbec se mi to celkově nelíbí...snad se zvetí - jinak jím do neděle z trucu jako přílohu jen knedlíky a brambory..rýže má embargo...
SID

Odesláno

SID,
no hlavne aby na ty knedliky a bramrory bylo! :-D

Vubec jsem nebyl pochvaleny za svoji vecerni prognozu vyvoje USD! :-) ... docela me mrzi, ze jsem z toho na 1,2831 vyskocil..., ale kdo to mohl vedet! Dokonce ani ja ne! :-)

r.

Odesláno

Zdá sa, že sa Amíci ešte nespamätali z tých troch dňoch voľna a nevedia kde je sever... Alebo poslíček ešte nedorazil (zostal vysieť v nejakej zápche) a tak nevedia ako vlastne majú obchodovať... :-(

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...