Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

katka55
pobláznil - to možná taky, ale spíše koukám všeobecně na grafy a pivoty a uvažuji co by se asi mohlo stát..:-)...
Jak říkal jeden římský politik - Gaius Sallustius Crispus před 2000 tis. léty (a houby věděl co jsou to burzovní obchody, ale ten výrok se mi zdá na FX jako ušitý): Dříve než začneš, uvažuj, a když uvážíš, pak je třeba rychlého činu.
SID

Odesláno

kuba
1. nakoupeno..:-) 2. nějak se mi nezdá, že by to nechali amíci klesnout po víkendu ještě podstatně níže...i když na FX je vše možné a SL to jistí..:-)
SID

Odesláno

kuba,
jak kdy... vetsinou rucne... nad ranem jsem vyskakoval ale strojove na limitku z EUR/USD na 1,2831 - to trvalo asi jen pul sekundy, to bych rucne nestihnul... mam ted entry na USD/JPY naivne na 115,60 - kdyby nahodou... ale jinak mi tech par jiz nakoupenych lotu staci :-)

r.

Odesláno

Katka

Řeknu to asi tak, to co donutí obchodníka používat SL je, když velikost jeho účtu dosáhne hodnoty že nemá ani ma margin, někomu to stačí jednou někteří si to musí projít vícekrát po sobě. Problém je v tom že někteří považují SL za nepřítele a nevidí to, že vhodně umístěný SL je ve skutečnosti nejlepší kamarád na cestu. / konec konců lepší špatně umístěný SL než žádný.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...