Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

sid:
no nevím to euro bych nepodceňoval, jsem long od 2830. data dopadla velmi dobře. i když ta ropa je docela silný argument, za chvíli to asi zavřu.
a propo kde sleduješ ceny ropy? sleduješ i další komodity (gold, cooper, soja ..) ?

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radekter
euro nepodceňuji - data nad očekávání...holt se zase jednou analytici sekli....sleduji jen indexy, ropu a zlato - zdroje Fxstreet, Bloomberg atd.
SID

Odesláno

sid:

a sleduješ jen čísla nebo máš otevřené grafy ropy a zlata?

analytici.... to je kapitola sama pro sebe, přijde mi, že dnes je analytikem i vrátný ve směnárně, důležitý je aby měl kravatu, pak může blekotat cokoliv.
ale občas jim to vyjde :-)

Odesláno

tak jsem to uzavřel, asi to skutečně půjde na jih. rozhodně bych se dnes více bál otevření NY než těch dat co byli v 10 v 11. přijde mi že v americe už první ranní ptáčata zasedli ke strojům. tři dny bez grafů může být pro někoho absťák :-)

Odesláno

TEQA
asi ano...:-)..s vrtem by byly jen starosti...:-)

Dzink
podle mne tam je dost velká souvztažnost - hlavně v portfoliu těch velkých, kteří tvoří trh - a mají stabilně část v dluhopisech, měnách, ropě, zlatu a na burze u zajímavých titulů - a podle vývoje to nebo ono přesunují.....myslím, že to tam dost často funguje podobně jako křížové kurzy u měn...ale algoritmus jak, je těžké odhadnout, protože v ropě a zlatu (méně už v měnách) hodně jedou na futures a opční nákupy, nejčastěji 3-6 měsíců - a jak a proč přesouvají např. dluhopisy a kupóny, to už je spíše jen hádání z lógru...
Někde jsem měl tabulku souvztažnosti dolar - zlato - ropa za posledních 10 let a vypadalo to v globále zpětně dost logicky (ale to konečně i backtesty měny na grafu taky..:-)), snad to někde vyštrachám...
SID

Odesláno

Sid?

V doobedných hodinách očakávame stabilizovanie v pásme 1.2820/40, pričom v tesných
poobedných hodinách môže prísť k rastu cien k denným maximám na 1.2860/70. Po
otvorení US trhu očakávame dolárové nákupy, ktoré posunú ceny k 1.2810 a v prípade
prelomenia bariéry na 1.2805 k 1.2770.

Odesláno

Radovan

ahoj ... dneska uz mi cukalo :-))) ale snad som sa trochu vyhrabala tusim si idem hrknut :-))
nie nemam brokera len som sa prihlasila na odber a potom sa uvidi
chcem aby ste sa k tomu vyjadrili

Odesláno

katka55
poobedné hodiny už jsou a euro se stabilně motá kolem 1,2830-45..., s podlouhovíkendovým otevřením N.Y. cca za půl hodiny, bych taky sázel spíše na mírné posílení dolaru a doufám, že hlavně u USD/JPY tomu tak bude...:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...