Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, Katko nemáš náhodou na jednom páru pozice Long i Short? Jestliže máš např.Short EUR/USD a zároveň i Long EUR/USD, tak u některých brokerů se vynuluje použitý margin. Tím by se vysvětloval ten nízký použitý margin na tak mnoho pozic.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Richee

no yen posiluje na všech párech už dva dny, na libře posílil od pátečního večera cca 400 pips, jó proto tenhle pár mám tak rád, i když posouvat po něm SL je někdy velice problematické. Dnes asi nejdůležitější data v 11:00

Odesláno

lisakus
Jpy je na tom za dva dny poměrně dobře, ale pořád i myslím, že všeho dočasu...dost mu nahrála celkem nízká cena ropy, dobré hodnocení Japan podniků i slušný včerejší Nikkei....až se probudí USA bude vše trochu jinak...teď se už nějak dlouho plácá kolem 115,60-65, což je hranice kolem S1, pokud i to překoná bude na tom dobře, ale doufám, že ne..:-)
SID

Odesláno

Sid

Zdravím jen jeden dotaz, je pravděpodobné že po BOJ konference na konci týdne dá tomu jiný směr? každopádně pozice s jenem už stejně nemám, cable jsem již taky uzavřel minutu před desátou, obavy že euro po datech půjde UP a trochu libru vezme sebou, ovšem němci pokazili průměr PMI takže si počkáme na tu jedenáctou. Jediné pozice co mám v současnosti otevřené je EUR/GPB, ale to je pozice dlouhodobějšího charakteru.

PS:

Někdo by měl vzbudit Katku, mám pocit že je long na libře a na euru. :S

Odesláno

lisakus
ta 11 hod. bude interest, ropa je po dlouhé době kolem 68 (krátkodobě byla na 67,98) a očekávání v Evropě spíše horší než lepší....vyčkám po datech, ale myslím, že by nemělo euro s cablem nějak výrazně posílit, spíše naopak...

kunas
viz výše, ale já FX nehraji, to není ruleta..:-)

SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...