Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

dokopy 30 margin mam este nejakych 3900 :-) ale dneska som prvykrat len tak spakruhy zadelila velke loty a namiesto 800 plus mam minus kto sa s tym akurat teraz musi s...t krupica :-)
uz sa mi nechce vysedavat o chvilu budem slepa len cumim do bedni

Odesláno

Katka,
tak to mas margin jeste vtak na 13 pipsu... to muze byt za chvili... to ja bych spat nesel :-)

Mel jsem sam uz i margin v minusu a v nejpruserovejsich obchodech vetsi minus, nez bych ziskal uzavrenim pozice... tzn. marginu by to nepomohlo... a byt strojove uzavreny brookerem, tak mi to pozavira nekolik poslednich lotu bez vlivu na margin... tezka depka! .-)

Psala jsi neco o uctu 10.000 ... to ti ale na 30 lotu nevychazi...?

r.

Odesláno

Katko,
tak ja nevim, je-li to u tveho brookera jinak, ale u CMS potrebujes jen na otevreni 30 lotu mit margin 24.250 USD... a kdyz mas 6.000 na ucte, jak muzes mit otevrenych 30 lotu? velkych a nebo mini? .-)

r.

Odesláno

Kato pockej... lot je vsude na svete stejny! :-) to co mas jsou miniloty ci tak nejak...
U me je 1 pips 10 USD, jeden lot je na margin podle jejich poctu od 250 do 1000 USD (nad 50 lotu 2500 USD).
Tzn. kdyz otevru ja 30 lotu, zblajzne mi to 24.500 USD... a SIDovi taky, i kdyz je to Nacelnik! :-)

Ja jsem asi uplne mimo... prohlasuji, ze bez koralky ani ranu! ... a take, ze uz ani nevim, co to je... pockam, az mi zkolabuje PC a zacnu kostovat burcak! :-) je treba se restartovat...
Takze 300 lotu mas rikas???

Ja byl pres vikend v minuse kolem 15.000 USD .-) a mam to uz nejenom zpatky... :-)

r.

Odesláno

ja milujem burcak pijem malokedy ale ked je burcak to si nenecham ujst. inak biele vino poriadne suche :-)

ja som nejako domotana z tych pipsov a lotov musim sa na to pozriet.
15000 minus. ale to si ty . ty obchodujes tak ako zijes a v podstate to robi tak kazdy.ty naplno :-)

Odesláno

Katko,
lot je preci objem obchodu, objednavka... 1 lot = napr. 100.000 USD, ktere proti necemu obchodujes... pips je jedno poposkoceni svicky na grafu = 1 dilek :-)

Jeste, ze SID spi, kdyz tu tvorim takove poucky :-)))

r.

Odesláno

tichucko :-) nechcem to tu rozoberat teraz lebo zistia ze si ani loty neviem spocitat :-))
vazne si to musim pozriet ale kedze mam miniucet tak mam 3 pipsy 1 lot a jeden pips je 1 dolar . tak.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...