Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Remindx, r65
ano, EURUSD je zrovinka teď tam kde byl v maximu ve 14:30 minulý čtvrtek.. jakmilo to zítra začně naplno, spíš bych se taky přikláněl k poklesu. Ale ta nynější špička se odehrává za něpoměrně jiných podmínek; objemy obchodů jsou téměř 12x nižši, v téhle situaci bych moc na TA nedal, spíš na nějakou setrvačnost trhu v důsledku skutečných obchodů; ne intervencí a spekulací. Tokijský trh se bude zabývat především domácí měnou a USD, přičemž i zde panuje názor, že samurajové se dnes opět opřou do posílení JPY. Musí se jim to líbit, jsou hraví ;-). Vůbec bych se nedivil kdyby EURUSD do rána urazil ještě nějakých 20 pips na sever.. pak to může být rychtec. Nejspíš down.. ale co když (aspoň chvíli) zřetelně UP?

Odesláno

Remindx
jedu MT4 demo u MIG. Ačkoli grafy a vše se jeví jako živé, není možné nic dělat s pozicemi (ani přitahovat SL :-/) ani otevírat nové. Věděl jsem o tom předem, MIG poslal koncem minulého týdne "labor day trading schedule", z čehož plyne že FX je dnes "zavřen" od 19:00 do 23:00 našeho času. No a jak jsem to popsal hore, tak se to projevuje ;-)

Jinak, mám dojem, že snad všichni brokeři co jedou s MT jedou snad přes jednoho (?!) skutečného marketmakera (že by Forex Liquidity LLC??), který jim dělá i dealingdesk.. když člověk sleduje ty střípky, vypadá to tak :-)

SID
omlouvám se za OT, vím že to asi patří jinam, dokonce i vím kam, ale když Remindx se tak divil že nemůže otevřít shortíka ..:-D

Odesláno

radovan: ja kocku a dokonca ani macku nemam, max. to mohla byt blcha, lebo mam psa, (ale ten nevie skakat), nemoze to byt v nejakom vyprsani casu alebo co, alebo skor nejaky hacker, uz sa bojim mat VT zapnute dlhsie ako pol hodiny.

Odesláno

to ferpo:
Asijská síla může být i tom, že na přelomu z 31.8. na 1.9. vyplácí USA repatriace a v japonské ekonomice se skokem vždy objeví spousta volných prostředků a když je vhodná konstelace, tak to jeníci nejraději investujou do domácích příležitostí.
Pak může dojít k posílení klidně o 6, 10 figur během třeba měsíce.

Saba

Odesláno

misok
podívej se do "Atached trading system" a jestli tam něco najdeš, co jsi si tam nedal, tak to odstraň! Když tam nic nenajdeš tak já bych odinstaloval a znovu bych naloudil VT. Někam si dej pracovní šablonu než to odinstaluješ. Je to demo či live?
Zdeněk

Odesláno

misok,
ja mam VT pustene 24 hodin, obcas zazlobi... zezloutce ci zcervena, ale ze by zaviral ci oteviral sam, to ne :-)
Dnes si ke grafum sedla moje 8 leta dcera a hlasila mi kam co stoupa ci klesa. Sledoval jsem hlavne mys, jestli si nezacne klikat :-D

r.

Odesláno

radovan
to že by VT zavíral/otvíral sám bez jakéhokoliv podnětu je pitomost...ale koukám, že zaměstnáváš už i děti...fakt už nevíš, jak vydělávat - i ta dětská nevinná dušička musí za tebe makat na FX...:-):-)..jen si dcérko vesele klikni (za 50 lotů minimálně)
SID

Odesláno

radovan
kde máš ropu za 28 ?...už tam letím natankovat...asi errorek - zavírala na 68,01 a to je pořádný impuls pro dolar Up...ale radost budou mít i v Nippon...jsou odkázáni jen na dovozy..těžko říct co v nočním Tokiu, ale dopolední Evropa bude interest..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...