Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rad bych napsal do financnika clanek o moji taktice, nevim vsak, jak by to vypadalo, nejsem zadny odbornik, ale spatril jsem na Heikin-ashi candlesticku "nejake" opakujici se formace.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

misok

není důležitý kolik ti je let , ale kolik času chceš tomu věnovat, na úkor televize , koníčků a pro začátek třeba i rodiny a práce, myslím že jim to v budoucnu bohatě vynahradíš, a hlavně nepřestávat, neztratit kontakt s trhy.

Podívej někteří jako já před vánoci ani nevěděli že nějaké slovo forex existuje, a dneska dokonce už vím co je to short a long :D

Odesláno

misok:
Jsem na tom podobně, jako Lisakus, já o Forexu dokonce nevěděl přibližně do března letošního roku.... :-)
Můžu říct, že za půl roku se dá naučit lecos, ale člověk se tomu musí opravdu pilně věnovat několik hodin denně, často i na úkor spánku, volných víkendů, svátků, dovolený a v neposlední řadě i produktivity v současném zaměstnání... :-))
A i po půl roce forexování je člověk pořád na začátku dlouhé cesty.... V tomhle businesse se člověk učí pořád.
Jestli máš nějákou svoji zajímavou taktiku, poděl se o to ve vlákně obchodní systémy. O využití Heikin-ashi candlesticku, si osobně velice rád přečtu...

Odesláno

Ad Bambini - odborne se vam na to vyprdnu :-) Kazdy at si hraje s tim, na co ma nervy a penezenku :-)
Pujcit si na hazard je hloupost a pokud o tom nic nevedel, byl to hazard...
30 pips spread? To bych chtel... provozovat! .-)

r.

Odesláno

radovan65
30 pips spread? to se nedá snad bejt ani v profitu, ne? aspoň já si to nedokážu představit..... Přísloví za blbost se platí zde nabylo pro onoho člověka poněkud obludných rozměrů. Doufám, že je ještě naživu a nějak se z toho vzpamatoval. Spousta lidí páchá sebevraždu kvůli dluhům:(

Odesláno

Teď jsem tady nebol 3 hodinky a vy jste nasekali asi 4 stránky (tu). Ještě naposled k tomu Bambini. Pokud ho to vyseklo opravdu půl figury pod tím, kam až dosáhl, je v tom krutá ironie, že se to pak hned obrátilo a lítal by v tom časem v podstatě jen za úroky.

To Radekter:
Strašit tě nechci, ale faktem je, že jsem si na to "děcko" vzpomněl zejména nad tvými příspěvky (a Katky). Mimochodem mohl bych posloužit příkladem z vlastní zkušenosti, ne tak drastickým i když pár tisícovek USD si v té tragikomedii zahrálo hlavní roli (a jeníci).

Držím palce, Saba

Odesláno

Priklada se tomu myslim velka vaha, ale proc ne a proc ne tady... horsi podle me je, kdyz nejake nezkusene pako sedne na motorku nebo do auta a napali to do zdi... co to potom je par dolaru, byt vypujcenych... no ni?

Za stastny navrat! :-) to plati myslim i na fx...

r.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...