Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Snoopy,
ozvi sa mi prosim na email, mam na teba jednu otazku.. Vdaka.

snoopy Napsal:
-------------------------------------------------------
> tak sa teda tiez "pochvalim" :-)
> Prvy obchod na full account.
> 12:30
> Sell gbp/usd -> Price: 1.9007 SL: 1.9027 PT:
> 1.8918 // -200$
> Sell eur/usd -> Price: 1.2803 SL: 1.2820 PT:
> 1.2748 // -170$
>
> Pozicia sa otvorila a ihned uzatvorila na SL.
> Dobra lekcia. Moze zato moja blbost.
> SL 20 na kabel a 15 na eur -> no comment
>
> Ale teraz by mala prist seria ziskovych obchodov,
> ze ano? ;-))))
>
>
> Pekny vikend.
>
>
>
>
>
>
>

Odesláno

images

K Trichetovi píšou na FF následující: "European Central Bank President Jean-Claude Trichet will speak at a ceremony to receive the “Deutsch-Französischen Kulturpreis” organised by “Pro Europa”, European Foundation for Culture, in Berlin Germany." Takže myslím, že to vůbec o eko nebude a pohyb nezpůsobí.

Odesláno

LiP:

taky si myslím, že to bude pár nemastných neslaných canců, rozhodně to pro mě na entry není. ale je pravda, že dnes se neděje skoro vůbec nic a na forexu je možné vše. třeba plácne něco co si velcí nějak vyloží a rozjede se to ....
ale moc tomu nevěřím

Odesláno

SID: Díky za vyčerpávající odpověď a omlouvám se, že reaguji až teď.

Jinak, pokud bytu někdo znal stránky se stabilně zveřeňovaným detailním rozložením prognóz na jednotlivé instituce (tj. výčet všech institucí a jejich tipů), sem s nimi (předem děkuji).

Asi by stálo za zamyšlení provést mezi zde zúčastněnými průzkum (výkonnosti stylu obchodování v návaznosti na jimi používané metody).

Mějte se.

Odesláno

Ranko! :-)

Sel jsem spat kolem tusim npate a dal si budika na 7,50 a nelitoval, dokoupil jsem EUR/USD a ted jsem se uz probral z mrakot.

Ta libra/jen letela poradne dolu! Na tech mych sekyrach mi to udelalo +12.000 :-)

Nu vot! A pak ze s enic nedeje! .-)

r.

Odesláno

lisakus,
jak je mozne, ze tak slusny clovek jako ty, drzel ztratovou pozici pres vikend? :-)

SID,
z ucty k tobe jsem prikoupil 3 loty cable :-).
Dolarek ted docela pritvrdil, skoda, ze to nepokracuje dominantnejsim smerem :-/

r.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...