Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Kdyby sis přál i něco na pár dalších výročí tak jsem někde našel i 20ti monitorovou sestavu;-)) Jen když si to finančně spočítáš tak Eizo 21" cca 60 tis (můžeš mít i za 140 tis, jak je libo;-)) x 20 ks + 5x 14 za grafiky a už v tom vysíš za 1 270 000 kč;-)) Ještě pak budeš muset požádat ČEZ o zvýšení kapacity el. sítě;-))

Odesláno

radovan
napsat to mohu, abych tě potěšil...:-), ale co když to bude jen milosrdná lež...ty jsi na USD/JPY short - tj. věříš jpy ? Kolik potřebuješ pips abys byl relativně rentabilní ..nějak to u japončíků zařídíme, a jak říkal Bolek - jinak jim neprodáme ani cihlu..:-)
SID

Odesláno

Jeste jeden dotaz pro obchodníky, používáte někdo bezdrát klávesnici či myš? Jako že by mi někdo nastínil jaký to je v okamžiku kdy chcete zasáhnout do trhu a zjistíte že došly baterie v klávesnici nebo myšce. Kdysi jsem se tahle vyškolil v on-line hrách kdy zrovna došlo k zaseknutí myši či vybití baterií v okamžiku kdy mi zrovna nějaká potvora či PK o vysokým levlu dýchalo na záda. Takže určitě bezdrát klávesnici či myšku nedoporučuji pro živé obchodování. Snížit rizika které se dají eliminovat, beztoho jich v trhu bude čekat dost a dost.

Odesláno

Jinak; zdravím všechny postižené a koukám, že nás čeká tento týden docela nuda co se fundamentů týče.. Navíc zítřek je dost atyp, spousta traderů jej asi vynechá. My samozřejmě ne. Takže: kam se vydají naše oblíbené hamburgerové páry? Myslím, že aspoň ze začátku na sever (když vystřihnu z grafů poryvy díky datům minulý týden, vidím tam souvislý up-trend); ta dnešní zpráva o zadrženém zlosynovi tomu může jen nahrát. Kablík je dost vysoko, ale pořád cítím že se ještě pokusí vystrčit růžky ;-)

Odesláno

lisakus

Mam jen bezdrat mys a vydrzi urcite 30 hodin - vyzkouseno :-) mam v ni dve 1600 bat. ... je fajn mit ale v supliku nahradni. Tahani kabliku za sebou se mi zda potupne a clovek se u toho pak nemuze tolik rozvalovat. Ale to vy, co v noci chrapete nemuzete pochopit!!! :-)

Odesláno

To lisakus,
bezdrát je vpohdě, ale přiznávám že mám preventivně druhou myš připojenou káblem a položenou pod stolem na počítači. Dokonce při důležitých fundamentech mívám projistotu zaplej i nostes, nikdy nevíš co přijde..... Navíc většinou máš signalizaci vybití, nebál bych se toho;-)

Odesláno

Ja to mam 250 m do prace, kde jsem u jineho ISP a napojeny na jiny transformator, kydz zhasne svetlo v cele ctvrti :-).
Ten vylet s tim Tescem se mi stal 300 km od zakladny :-)
Ale asi obnovim internet u Eurotelu, ktery jsem pro pramalou vyuzitelnost ze skrblikovskych duvodu zrusil...
r.

Odesláno

tritom s tím cable nevím, nevím zda vystrčí ještě růžky... V pátek jel po datech dolů (černá šipka) a něco vydělal, pak mne překvapila relativní snadnost překonávání nejen mezihranice na S1-S2 a S1 (žluté šipky), ale hlavně i snadné překonání denního pivotu. Pak 3x stabilně narážel (bílé šipky) přesně na mezihranici pivotu a R1 (kolem 1,9065) a mám za to, že právě tam bude dost silná hranice odporu. Pokud ji překoná (ještě kouknu na noční pivoty), pak by mohl jít Up, ale spíše si myslím, vzhledem k tomu silnému pátečnímu odporu, že bude korigovat.. Limitní prodej tak kolem 1,9060-75 bych zkusil, ale vše napoví Tokio a ranní Evropa...zda bude pokračovat v Up.. SID

2164

Odesláno

SID

svatá pravda, taky jsem po NFP koukal jak to metlo bez ostychu dolů.. čekal jsem pak pravý opak než ten odraz co pak nastal a hlavně výšku toho odrazu. Taky jsem si pak všim těch dvou špiček, ale..: Ten odpich od cca 1.8966 se konal za daleko většího objemu obchodování, než ony obě špičky na 1.9065. Alchymie hadra ;-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...