Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Hezké nedělní odpoledne všem

vidím že se to již zde hemží nedočkavci kteří čekají na 23:00. Kde jsou ty časy kdy tu o víkendu bylo totálně mrtvo.

Jinak trochu zajímavá zpráva:
Irácký bezpečnostní poradce Muvaffak Rubáí v neděli oznámil, že před několik dny američtí a iráčtí vojáci zatkli druhého nejvyššího muže irácké al-Kájdy Hamída Džumu Faríse Suajdího. Podle Rubáího teroristická síť utrpěla silnou ránu.

Uvidíme večer zdali to s dolárkem trochu nezahýbalo. ;)

Odesláno

ALL

Ono se to do tohohle vlakna nehodi a VS (Velky SID) to asi smazne... ale :-) chodi sem nejvice lidi... lze k jednomu PC pripojit vic, nez 2 monitory? Mne ty dve devatenactky (rtozumej, BOHUZEL, monitory) uz nejak nestaci :-)

Staci dat dalsi dvoujgrafickou kartu a je to? :-)

r.

Odesláno

zyx
ADX, který vychází z DMI je o něčem jiném než RSI.. už to tady bylo x-krát popisováno, stačí si to vyhledat v Indikátorech nebo všeobecně třeba přes Google
SID

Odesláno

Radovan

Nejsi sám kdo o tom uvažoval, každopádně, si myslím že je lepší a vyjde ti i levněji/ mít 2 PC se dvěmi monitory , než 1 PC se 4 monitory.
Důvody pro to mám, už se mi stalo že hodinu před důležitými fundamenty odešel HD, a tento týden pátek jsem zaznamel perfektní anomálii, kdy hodinu před NFP se mi začal restartovat sám od sebe počítač, a to vždy, když jsem ve VT otevřel tabulku souhrný přehled účtů, takže když se mi naposled restartoval ve 14:28 tak to byl docela adrenalin.
Prostě nVidia chipset na základní desce už nechci nikdy vidět, zlatá Via. A jinak v současnosti kdy Pentium Conroe srazil AMD hřebínek i ceny dvoujádrových procesorů o 60 % a více, tak silně uvažuji o nějakém Athlonu 64 X2, ceny AMD procíků jsou proklatě hodně nízko, a pokud někdo máte akcie, a AMD v nebližší době něco nepostaví proti Pentiu Conroe tak bych se jich raději zbavil, protože půjdou stejným směrem jako procíky.

Co vím tak Matrox vyrábí grafickou kartu Parhelia s výstupy 4x DVI, ale priprav se na cenu kolem 14 tisíc.

Sid nám snad promine, nechce si mi kvůli tomuto zakládat nové vlákno.

Odesláno

lisakus
myslím, že moc ne, ale kdo ví...Japan, který zahajuje, se bude zabývat hodně svým jenem a amíci mají ještě zítra free a jsou trochu mimo trh....ale povíkendový gap bude určitě zajímavý....
Jinak doporučuji všem, a nejen fundamentalistům, kouknout na níže uvedenou stránku, vytisknout si to a dát někde k monitoru nebo na viditelné místo..:-)...je to celkem přehledně udělaný měsíční ekonomický kalendář a jsou tam všechny důležité události na jednom listu papíru...občas kouknout, co a jak může moje stávající pozice nějak narušit je dobrá pomůcka....Pozn. - je to Londýn, ne Greenwich, takže všechny časy +1 hod.
mediaserver.fxstreet.com/Reports/27110bbc-2088-4a8e-9caa-4a40c21cc042/d652a4fa-0b3a-4438-b5ed-37f95e7a2b6c.pdf
SID

Odesláno

lisakus

Diky! 14k za VGA je blbost... to koupim jako platce DPH levneji celou bednu :-)
Jednou v noci mi zakuckal HDD a mel jsem poskozene CD, tak ve 3 rano do TEsca, koupit novou mechaniku a preinstalovat WINshity... margin vydrzel! Nadledvinky dostaly zahul!!! :-) Ja vim, ty SL!!! :-D

r.

Odesláno

Mate

Super! :-) diky :-) vyroba primo pro nas, postizene fx... :-)
To bych si mohl dva pridat k novemu skolnimu roku, dva k VRSR a dva k Jezisku! :-)

r.

Pro Katku VRSR = VOSR :-)
Pro mladsi generaci VRSR = nahodny vystrel z Aurory.

Odesláno

r65:

stavím kompy od puberty, a to pamatuju euforii nad první 486kou;) Prošla mi rukama i karta (tehdy EISA) na 8 klávesnic a monitorů (na myši se moc nehrálo..).

Jednoznačně: na 1xPC v rozumných cenových podmínkách dva monitory.

Jak pravil lisakus, další bedna to jistí.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...