Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sid:

tomuto prispevku som obzvlast rada pretoze mi iba potvrdil to co som za tych par mesiacov
pochopila ked som si pomaly davala dokopy vsetky informacie ktore mi hlavne toto forum poskytlo.
Aj preto chcem ist na charts kde si budem moct zadat pivoty a SR urovne .

A rozhodne suhlasim so SL ak ma niekto taky ucet ako ty. Ale zadavat ho u mna ked obchodujem minilotiky
a viem sa dostat z kazdej straty mi pride smiesne :-)

Ale ked budem velka tak to uvidite -))

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Sid:

k tej prirucke. nejako sa namotivuj mozno by si to stihol vianocny trh a ked sa urobi perfektne promotion
das aj ty pekny darcek pod stromcek.

mas dostatok materialu uz teraz . kup diktafon a tak ako sa budu vynorovat nove a nove situacie okomentuj to a niekto to uz len prepise :-)
aj na financnikovy je dostatok myslienok ktore by stali za publikaciu trebars len vo forme vyrokov.
na spestrenie.

ale rozhodne radsej od teba ako od niekoho kto to pojme ako cistu komerciu da dokopy vsetky informacie co najde a bez nejakej valnej skusenosti to pusti do sveta.
ktory zaciatocnik to bude vediet rozlisit?

Odesláno

SID

Diky! Budu slavny! davam ti timto plna prava me citovat! :-D

Myslim si, ze pokud se SID dokope neco napsat, ze to bude bud z lasky k lidu nebo proste pro to, aby mel vydanou publikaci... jina motivace zrejme nebude, nebot psanim ztrati mnohonasobne vice, nez by ziskal na FX .-)

SIDe, z vlastni zkusenosti... mam rozepsane dve knihy... ne, neboj, nejsou o FX! :-)... vim, ze pokud zacnes a prestanes, tak je to hrob! Musi se to dopsat ejdnim dechem, bo potom se ti neco nebude libit a zacnes to preoravat a budes zacinat stale od zacatku :-)

Ja osobne jsem pro, aby neco od tebe spatrilo svetlo sveta!... Mam, asi jako kazdy tady :-D prirucku od jisteho Toma... a nevim komu cemu je? .-)

r.

Odesláno

Caute,

Trocha som sa popozeral poslednych par dni, na vyuzitie Pivot, S/R podla klasickych vypoctov, ktore asi pouziva vecsina z Vas, zaujimave. Nie je mi uplne jasne co odzrkadluju tie vzorce na vypocty jednotlivych S/R, preco prave tieto urovne, ale asi tym ze to pouziva vacsina traderov to aj celkom funguje. Neviem, ci si pivot a S/R 1-3 vyznacujete kazdy den manualne, ja som si na to urobil custom indikator pre MT4, celkom to funguje. Len som sa tiez dopracoval k otazke, podla akeho casu uzatvarat daily grafy, odpovet tu bola par stranok dozadu momentalne 23.00 LSEC. To je teraz 21.00 Greenwich.
Mal by som este ale zo dve otazky :
1. Ja mam ucet u IBFX, kde mi ide cas podla greenwich (Curtime() - LocalTime() =-7200 (+2h)) . Ti ktori mate inych brookerov, podla akeho casu Vam zobrazuje grafy?
2. FX sa venujem iba od jari, neviem ako reaguju platformy a brookeri na posun casu ? Po posune na zimny cas, bude casovy posun oprati greenwich uz iba - 3600 (+1H), (pravdepodobne) alebo zostane -7200 (+2h). Ak niekomu zobrazuje casove ramce podla US Eastern Time, posuva sa letny vs zimny cas.?

Diky za odpovede, pokusim sa podla toho ten custom indikator zuniverzalnit, verim ze by vam pomohol viacerym, rad by som niecim prispel, nie len tahal info. A zatial mi ta vasa diskusia velmi pomaha, a dokonca sa v nej v poslednej dobe objavili vyznamne pozitivne indikatory, ako napr. slivovica :)) S usmevem jde vsechno lip.

JJ

Odesláno

To SID

Ahoj SID, vyssie si napisal jeden velky prispevok, dakujem ti za neho, velmi dobry, toto su veci ktore potrebujem citat :) este raz vdaka. Mam vsak jednu otazku. Hovoris ze pouzivas ADX a chcem vediet, co tento indikator zobrazuje, lebo vyzera to trochu ako RSI.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...