Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konečně jsem dostal od brookera odpověď na špatnou exekuci příkazů s tím, že mi část peněž ze včerejška připsali na účet a dnes se údajně v případě mé pozice jednalo o gap (kterej jsem teda nepostřeh). O nemžnosti ani manuálního uzavření pozice se radši moc nevyjádřili. Je pravda že kromě posledních dvou dnů exekuavali veškeré entry před daty i maximálně přiškrcené a naprosto bez problémů.
Mate

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to herman

vysoká páka je výhodnější, když máš menší účet a chceš otevřít více pozic, proto bych volil co nejvetší páku, ale to patří
do diskuse o brokerech, takže pardon...
Marek

Odesláno

lisakus:

jo jo skončil jsem na tom včera stejně a to jen díky neschopnému providerovi u kterého jsem připojený. No děs, ale nestěžuji si - viz Tvůj dodatek ohledně zákazníků - "byl" jsem na tom stejně.

No co další obchody přijdou a vydělá se víc...:o)

Odesláno

Zdar,
Dnes v 10:00 je ECB monthly report na te nemecke strance to ma kardiogram, takze by teoreticky mel nastat nejaky pohyb ale v jinym kalendarich jsem to nenasel jen u FXCM a tam to zase neni tucne :). Takze jaky mate nazor na tento report myslite ze ma nejaky potencial pohnout s trhem?

Dik Mira

Odesláno

Tuktuk:
Sice to je mimo mísu tohoto vlákna, ale já si nezačal... :-)
I já si musím postěžovat na internetového providera. Jsem teď tak trochu v pasti. Doma mam klasický satelitní bezdrát. Vysoká rychlost, ale pomalejší odezvy (pingy) a nestabilita, díky vlivu počasí a ruzného rušení signálu ve městě (přehuštěné licenční pásmo). Na obchodování tedy nevhodný.
Naopak v práci máme ADSL od Telecomu 3MB/s. Vždycky jsem si říkal, že to je ta správná volba. Žadný rušení, vše pěkně přes kabel, svižné pingy a hlavně stabilita, stabilita, stabilita. Toto připojení máme 3 měsíce a celou dobu se to jen potvrzovalo, tedy naprostá spokojenost. Už jsem si to chtěl zařídit i jako domácí připojení. Ovšem jak nehorázně to tady vypadává od začátku tohoto týdne- tolik si neužiji ani doma za půl roku!
Takže teď zase nevím.....

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak dneska v mínusu 54 pips, nic si z toho nedělám
> zítra máme dobré příležitosti k vysparavení
> děravých kapes. V 10:00 ECB měsíční zpráva
> 20:00 zadlužení domácností / červen
> a taky ve 14:00 počet nových žádostí o podporu v
> USA za minulý týden
>
>
> Komu se nedařilo jako dnes mě, ať si vpomene na to
> jak ho štve šéf, nebo občas věčně urejpaný
> nespokojený zákazník který má potřebu sdělit
> celému světu jak jste špatná firma. Asi si to moc
> beru ale právě tyto nepříjemnosti mi říkájí
> vydržet vydržet, zbytečně neriskovat a včas
> reagovat.
>
> Jinak co se týče entrů či SL dne vše naprosto bez
> chyby.

JJ to je k naštvání. Prakticky od od 9 do 16 hod. byl solidní trend a člověk z toho uzobl jen drobky.

Odesláno

No těžko říci ale vím že forex ne nevyzpytatelný a čekejte nečekané, takže zaparkuji entry, když se nic nestane tak je zase zruším a počkám si na pátek. A vo tom to je počkat si až se ti velcí rozhodnout pohnout trhem aby nám ostatním ukousli kus účtu. (tu)

Odesláno

No ať koukám, kam koukám, tak na poplach bijí v deset hodin akorát němci. Většina serverů co uveřejňují ek. kalendáře a důležité ekonomické zprávy tutu měsíční zprávu ECB neuvádějí vůbec, nebo k ni nemají přiřazenou žádnou důležitost...

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> No ať koukám, kam koukám, tak na poplach bijí v
> deset hodin akorát němci. Většina serverů co
> uveřejňují ek. kalendáře a důležité ekonomické
> zprávy tutu měsíční zprávu ECB neuvádějí vůbec,
> nebo k ni nemají přiřazenou žádnou důležitost...

no jo sice bijí na poplach jen němci ale když se podívám na páry tak mi to přijde že panuje na trhu všeobecná nervozita, raději sem entry zadubloval jako přídavek na 50 pipsech

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...