Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

konecne som sa dostal k pocitacu a vidim, ako to dobre dopadlo. O 13:00 som musel odist, nastavil som cakajuci prikaz na pokles cable a EUR a este jeden na nakup EUR pod hranicou 1,2800 pre pripad korekcie. Vsetko vyslo, uz sa tesim na dalsi obchodny tyzden.
Juro.

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> ... asi jsem zase chybel ci nedaval pozor... v
> pondeli se nehraje? :-)
>
> r.

V pondělí je USA a Kanada Labor Day a nepracuje se, a úterý je docela chudý na zprávy. Vidím to na jednosměrné plynulé pohyby.

Odesláno

SID

Prosim jeste ejdno pro me :-) CMS bude fungovat? A nebo maji zavreno? Napr. Saxobank pojede?
Existuji brokeri, kteri poskytuji sluzby i o vikendu? uz to tu nekdo zminoval, ale ne konkretne...

Od patku do nedele je desne dlouho! Uz aby byl alepson burcak!!! :-)

r.

Odesláno

radovan
to je už mánie..:-)...jo CMS jako i ostatní FX v USA jedou pořád dál (od neděle 23,00 v noci), FX brokeři svátek nerespektují...přes víkend mají sice ON někteří brokeři, ale trh je podle mne o ničem...velcí víkendí a ty minimální pohyby nestojí ani za spread..
SID

Odesláno

r65
Včera v noci mě chytil amok a já zavřel všechny svoje (ztrátové) short pozice na GBPJPY.. několik set pips v háji, pravda jen relativně malé objemy a navíc na demu. Jen už fakt nebudu, nemám na něj (zatím).
Naštěstí jsem se dnes zahojil, po 14:30 jsem sice udělal pár kiksů při entrech takže "šulnul", ale pak nasadil long EURUSD na 1.2776 a cable na 1.8976 a s těsným trailing stopem se doteď bavím koukáním na monitor :)

Odesláno

tritom

Jo chlape... na demu jsem na nektere pozice treba zapomnel a kdyz jsem se po tydnu pripojil, tak jsem shrabnul nekolikatisicove vydelky :-).
Takovy amok, abych to zavrel me doufam nechytne... jak rikam, burcak jeste neni :-)

r.

Odesláno

r65
beru demo jako by to bylo live [vlastně snad ještě trošilinku vážněji (i když to zní divně, vlastně jako sebemystifikace;-)], takže zapomenutí pozice mi nehrozí (každý se mi samozřejmě vysměje, bude si myslet, že když nervuju při demu, že na live se sesypu totálně. Ale snad jen já vím, že právě opak bude pravdou :-)

K zastřelení těch pozic na GBPJPY: zacláněly mi v marginu ;-) A udělal jsem to s vědomím, že vím, že si to na NFP zkompenzuji.

Odesláno

r65
ano, vím že sám sebe neguji když tvrdím "zavřel jsem.." ale že to nebolí, protože "..navíc na demu".
Pro mě samotného to tak není, to "..navíc na demu" jsem psal proto, že vím že jsi live a taky na tom (momentálně) krvácíš, tak jsem tu svoji situaci chtěl tímto takřečeno zlehčit ;-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...