Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnešek nebyl špatný, vše pozavírané, tedy kromě dlouhodobých dvou minilotíků short GBP/JPY to mi opět nedalo spát, a EUR/GBP taky dva minilotíky ale long. Jinak se dívám jak se forexový klub rozrůstá, tak to je moc dobře. Každý den někdo nový. (tu)

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SID

A cekal jsi i takovy prestrel EUR/USD nad puvodni hodnotu pred zpravami? Ja z toho vybehnul daleko driv...
Priznavam, musel jsem na nakup :-), tak jsem zhrabnul 190 pipsiku a mazal do Tesca :-) Je to ted o 40 vys, vis? .-) a na 7 lotech by me to docela vykouzlilo usmev na tvari! .-)

Jsem porad takovy zamraceny! :-D

r.

Odesláno

katka55:
ja by som osobne do toho nesiel, je predlzeny vikend a moze sa vselico stat, skor v utorok uvidime ako sa to vivinie, kazdopadne je cable na urovni, kde sa uz ide lahsie dole ako hore, pekny vikend

Odesláno

radovan
já z toho původna šel out po SL a do opačna už raději nelzl...dnes je den jak seizmograf....ale i to málo stačilo.., kdo chytil i re pohyb má se před víkendem dobře..:-)...osobně jsem takový obrat nečekal, zvláště mne překvapila relativní lehkost pádů některých pivotů..
SID

Odesláno

Tak jsem měl nakonec pravdu s tím eurem, dobrej pocit z jízdy od 1.2766. Ještě se mi na základě nějakýho dnešního příspěvku tady na vlákně hnula mysl a vsadil jsem na radovanovy jeníky, čímž jsem porušil jednu svoji zásadu. Ale je to o ničem, zatímco na eur/usd pohyb 60 vočí, tak tam sotva 15. Trochu se to zrychlilo, až když jsem z toho vylezl. Klasika, ale dobrejch 15 pipsíků.

to exlxe: to K je zkratka číslovky, tisíc.

Saba

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...