Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Môj prvý live obchod na Forexe, celkovo spokojnosť na taký biedny výsledok :-) Btw, CMS úplne stabilne! Posúvanie stopiek bezproblémovo, rovnako aj celková stabilita platformy. Musím si zaklopať :-) Inak, boli to nervy, tažký business!

2153

Odesláno

radovan
dalo se to dnes trochu odhadnout...tipoval jsem dopoledne 126K a o moc jsem se neseknul....
radekt
jj, ale už uzrál čas na těsní posuny SL, i když si myslím, že s trvalým překonáním 00 hranice to bude mít cable i euro těžší
SID

Odesláno

zdravím všechny už rok to zde pečlivě sleduji a pilně studuji ode dneška otevřený demo a první obchod byly to trochu nervy ale vydržel jsem podle plánu a mám radost :D

2154

Odesláno

mrazek
taky dobrý !!..jinak se mi líbí, že nepatříš mezi ty, kteří jsou moc hrrr (a prvotní zklamání bolí) a jdeš na to pozvolna...to je jedna cesta k budoucím úspěchům..:-)
SID

Odesláno

tak dám aj ja jeden údaj - z toho môjho mini ostrého účtu som dnes dal +5,8 % a to je vysoko nad plán 1-2% za deň, takže spokojnosť. idem na to len formou objednávok tesne pred vyhlásením fundamentov, aj to nie všetkých a vždy. Na deme som na tom o poznanie lepšie - 1000 USD zisk. Ale snáď to príde aj na ostro budúci rok...

Odesláno

tak sa teda tiez "pochvalim" :-)
Prvy obchod na full account.
12:30
Sell gbp/usd -> Price: 1.9007 SL: 1.9027 PT: 1.8918 // -200$
Sell eur/usd -> Price: 1.2803 SL: 1.2820 PT: 1.2748 // -170$

Pozicia sa otvorila a ihned uzatvorila na SL. Dobra lekcia. Moze zato moja blbost.
SL 20 na kabel a 15 na eur -> no comment

Ale teraz by mala prist seria ziskovych obchodov, ze ano? ;-))))

Pekny vikend.

Odesláno

to sutik:
gratulujem k uspechu, len aby to nebolo zaciatocnicke stastie. Ja som prve dva tyzdne live obchodovania nemal ani jednu stratu, zisk okolo 950 USD a potom to so mnou padlo na celkovy doterajsi zisk 120 USD, dnes sa to ale zlepsilo, aj ked so stratou.
PS: co som pisal o tom supporte, mal som na mysli dvojite dno (chybicka se vloudila, ked som prepinal medzi VT a fin.). Od pondelka zacina skola :-( ...
PPS: da sa u CMS reklamovat neskore entry vybavenie objednavky ?
dik

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...