Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

no, tak podľa mňa je na EUR/USD už cesta pre ďalšie posilnenie dolára na konci - ak však prejde S 1,2745, tak to môže ešte max 50 pips potiahnuť, ale tomu už veľké šance nedávam. Skôr by som predpokladal korekciu v súlade s tým čo vravel SID o labor day.
Cable si myslím tiež vyčerpal kvótu, takže ak tak 50 pips po 1,8900. AJ tomuto veľmi neverím. Ale veď uvidíme...

Odesláno

Jirizz: davam SL 20 pips, trik je v tom, ze kdyz das entery blizko k trhu, vetsinou to staci. Dneska jsem ale krome te chyby se vstupem za market dal ze strachu entery trochu dal. Coz zpusobilo to, ze mi to na EUR/USD a swissiem vzalo stopky hned na zacatku chvilku po otevreni. Klasika.
No, pouceni pro priste. Nekdy delam stejny chyby jako pred rokem, cert by me vzal :)) nastesti to nedelam tak casto. Snad mam ted na par mesicu pokoj.

Odesláno

Tak jsem naštěstí dočasně přehodnotil svoje after date pseudo úvahy a dopřál jsem si USD na 1.2880, ale protože si říkám, že na tom něco je, tak jsem po 23 pps vylezl. zaplaťpánbu za ty dary. Jak už nepodleze 1.2860 tak skáču do eura.
saba

Odesláno

mimochodom dolárové akciové trhy výrazne up. ropa mierne up. zlato mierne down - v tom aby sa jeden vyznal. Ak o 16.00 žiadne dáta neprekvapia, tak buď už dnes nič nebude, alebo dôjde okolo 50-70 pipsovej korekcii na cable aj na eure. uvidíme. Každopádne po dvoch mesiacoch státia prvý obchodný deň v malom pluse a to je dobré.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...