Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

otestoval jsem 10 vyhlaseni nazpet od 11.4.05 az k 8.4.06

zadal jsem li entry na obe strany pred vyhlasenim 5pips od low a 5 od heit od kanalu vytvorenem mezi 20min a 28min

pak mi vyslo pri SL 15 , BE+10 , PT 60 2*BE 2*SL 6*PT pro par EUR/USD

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ať už se to hne kam chce, je hodně pravděpodobné, že pak nastane výrazná korekce - vzhledem k pondělnímu "Labour Day" v USA a s tím spojené vybírání zisku - slušná šance na nový nástup.

Odesláno

images:
oki, už sa polepším a budem viac čítať históriu, ale to vieš pri troch deťoch som niekedy rád, že mám čas sem mrknúť :-))
A k doláru, ja by som možno aj s misok-om súhlasil, pretože aj akciové trhy v usa su nervné. Ale tak ako u misok-a je to len môj názor.

Odesláno

Sid: souhlasim, taky uz jsem tohle preslapovani parkrat videl. Urcite bude zajimavy pohyb. Nevim, jestli dolar posili, zalezi to dost prave na tech datech :) Ale posileni dolaru mi taky prijde jako vice pravdepodobna moznost. Jestli data budou odpovidat predpovedim, je to spis pro dolar pozitivni. Uvidime.

Odesláno

Holoubek:
To je dost možný. Ani já nečekám hladký pohyb jedním směrem.... Což však neznamená, že v něj nedoufám.. :-)

No snad to nebude klasická přetahováná s pohybem nahoru-dolu-nahoru-dolu.
V každém případě si myslím, že pohybem po 14.30 to končit dnes nebude. ISM v 16.00 toho má hodně co říct, vzhledem k špatným výsledkům jeho bratrských indexů tenhle měsíc...
Potvrdí, nebo překvapí?
Panna, nebo orel..? :-)

Odesláno

no jestli ty předpovědi vznikají jako u nás v ČR, tak bych je bral poněkud s rezervou. mno zaentrovano je a ted cca 6 min klidu před bouří :-)))
jinak mam pocit, že se CMS poněkud zlepšilotento týden ani jeden problém, zatím.

Odesláno

entry aj limit som zadal, preslo mi to oboma liniami, ale nic sa nestalo. Ked sa situacia upokoji, mozem ocakavat pripisanie zisku, alebo ak nie, tak to mam reklamovat ?
dik za odpovede

Odesláno

Všichni spokojeni? U mě dobrý... :-)
Obchůdky pozavírány, čeká se na další příležitost...
Jinak data celkem v souladu s prognozami, momentálně si absolutně netroufám odhadnout, kam by...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...