Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

sipkar
to jsou pořád jen úvahy těch kterých analytiků, ale nikdo neví jak to vše dopadne a jaké doprovodné faktory budou dolar ovlivňovat - teoreticky podle všeho toho dolar Up ano, je to určitý signál o ozdravění americké ekonomiky - ale kdyby to bylo vše tak jednoduché...tak neváhám a jedu to hromadně i za 100 lotů...:-)
SID

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Já myslím, že jak je nyní atmosféra na trzích, tak dnes NFP s ním moc nezamává. To by musela být odchylka nejmíň o 100K a spíš 150K od toho vašeho mediánu. (původně s překlepem mi vyšel mrdián :)).
Začíná mi to připadat, že spíše hledají nějaké další hlavní téma, podle kterého se budou rozhodovat v dalších týdnech. Teď to byly měsíce sazby, předtím byl vpopředí třeba dvojí deficit tím pádem TICS data, jindy válka v Íráku, zda začne, jak skončí, atd. Chvíli převažujou politický témata, pak zase ekono fundamenty.

Saba

Odesláno

Sabanosova
nic proti tvému stylu vyjadřování a nic ve zlém, každý jsme nějaký..., ale tvoje rádobyvtipné postpubertální výlevy (viz včerejšek, který jsem smazal), tady jaksi nepatří a nejsou moc vhodné...trochu autocenzury by ti neuškodilo..piš k věci bez přisprostlých přídomků, jinak tady narazíš na mou cenzuru...
SID

Odesláno

To Sid:
Myslím, že už jsem na ni narazil. Dobrý, dobrý, jen jsem byl tak překvapenej, když to na mně vyskočilo na obrazovce, že mi to přišlo v tu chvíli jako zajímavý novotvar a ještě to náhle posunulo významově tu smrtelně vážnou věc do groteskní roviny, že jsem si neodpustil to použít. Včera mi to přišlo jako nahrávka, které se prostě nedalo odolat i když uznávám, že to byla poněkud primitivní replika. Já jsem jinak na dnešní dobu řekl bych až docela konzervativní. Radši bych reakci na obsah než na formu. Já už se uhlídám, protože vpodstatě se ani hlídat nemusím, tohle byly vyjímky. Ještě, že jsem nedostal známku infantilní, to teda bylo ofous.
Saba

Odesláno

dzink
no spíše to nyní po otevření trhu v N.Y. vypadá na začátek standardního scénáře, který se před touto zprávy No.1 objevuje celkem často - někteří velcí se zbavují "přebytečných" pozic a jdou proti dolaru, tak do úrovně pivotů, aby jejich případné pozice po datech byly ještě lepší..,(tak do 14,00-14,15) pro mne je to další signál, že dnes po datech asi dolar posílí..pravděpodobnost tak 65:35...možná 70:30..:-)
SID

Odesláno

taky myslím, že pohyb bude, ale kterým směrem??
díval jsem se na ta data a nárůst nezaměstnanosti v červenci je způsoben nezaměstnaností mužů, nevím jestli to může něco indikovat, ale možná ano. ženy se nezměnily. dále mi není jasný proč ten nárůst byl? zrovna v červenci?! i těch pracovních míst se v červenci udělalo méně než měsíc předtím. možná byl červen nadprůměrnej, nevím.
Nicméně sdílený velký optimismus k posílení dolaru dost dobře nechápu, přijde mi nadnesený. Tedy dolar zřejmě může posílit, ale nevyloučil bych možnost, že data dopadnou zle a to by se potom asi děly větší pohyby, o moc větší.

Odesláno

Podle mne to dopadne pro dolar spatne, verim spis horsim predpokladum NFE, poklesu nasvedcuje i ISM index, ale v dnesni dobe nikdo nevi. Mozna se pletu, ale i tak dam long.

Odesláno

Vzledem k charakteru předpovědí myslím na rychlé dlouhé zklamání (long) s následnou korekcí- pádem (short) cca 30 pips(možná i více !?) pod počtáteční pozice (tj. lehké posílení USD).

Odesláno

to sid:

všimol si si DNES indexy? Toto sa mi zdá vcelku v súlade s tým, o čom sme sa včera bavili. Myslím že dáta s usa nebudú dobré a dnes by mohol dominovať údaj o GDP s eurozóny. Neviem ale začínam si myslieť, že dnes bude poriadny pohyb k 1,300... a možno aj nie :-))

Odesláno

marcus:
Kdybys četl pár příspěvků zpět, tak se takhle nezeptáš.... :-)
V každém případě je dnešek krom emoce obchodníku jednoznačně ve znamení Non Farm Payrolls, zanedbatelná nebude ani Unemployment Rate....

misok:
Co takhle netrvat dopředu na jednom směru a dát tam raději pozici podle toho, co Ti po 14.30 špitne trh..? :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...