Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

TEQA
jj, tys měl dnes na snídani kilo šunky a dvacet deka kaviáru - já jen dva staré rohlíky, ale oba jsme si pochutnali na půl kile šunky a deseti deka kaviáru se starým rohlíkem...tak nějak...:-)...ještě z toho přehledu vypadla agentura SID..:-)..tipuji něco kolem medianu - 126K...:-)
SID

Odesláno

No, jinak ... takovéto odhady jsou základem korekčních pohybů po vyhlášení (jak si někdo myslí - vymetání SL). Většinou instituce, vyhlašující odhady, je také prakticky realizují (ovšem odhady je nutné brát s lehkou mlhou- ale jen lehkou, odhady jsou věcí "prestige").
Př. Jsem-li optimisticky naladěn,odhadnu -li reálně hodnotu na 150 (tj. růstově) a zveřejním-li 145, otvírá se mi potencionální možnost překvapení trhu a možná pozice pro skutečný růst ceny (pokud bude můj úsudek 150 reálný).
Různé analytické přístupy separují odhady jednotlivých institucí podle vah (např. úspěšnosti předchozích odhadů, zhodnocování invstic a pod.)
Dnes to vypadá na rychlé pohyby oběma směry s návratem do protilehlýh pozic (možná s cca 30 přesahem protipohybu).

Odesláno

radekter

neboj teoriu ovladam :-)
no ale spatky k vlaknu ... urcite by som odporucila par NZD/USD robi pekne pohyby neunudi stale sa na nom nieco deje a celkom nenapadne sa da na nom skalpovat ked sa vyberie jednym smerom tak tym aj chvilu ide a tak

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...