Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky už jsem to našel. No dnešní ztráty se mi podařilo naštěstí vyrovnat a příště si musím dát pozor a nepanikařit. Díky všem za rady. Ale během těch dat mi nefungovaly zprávy reuters. Hlásilo mi to nějakou hlášku. Až teď se tam zase objevily údaje. To je taky normální?

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to TEQA a lisakus

kluci, zajímalo by mě, jak to, že mě to entry vzalo dneska až o 5 minut později?
měl jsem tam nastavené entry už 35 minut před zprávami, minutu po zprávách to překročilo mé entry na short, které bylo nastavené na 1,8360, letělo mi to přes 20 bodů do zisku a já pořád nebyl v pozici, až po 5 minutách se to pohybovalo zase kolem 1,8360 a pak mi to tam až skočilo...
proč to tam neskočilo hned po překročení mého entry? rozpětí sem měl 5 bodů.
díky za odpověď...
Marek

Odesláno

marek:
Stalo se mi to samý. Přeskočilo mi to SL a hned za ní jsem měl entry na short. Obojí mi to přeskočilo. Long pozici jsem pak uzavřel ručně (bohužel) a entry mi to vyplnilo až o několik minut později , když se cena vrátila do mýho cenovýho rozpětí. Zajímalo by mně jestli se dá reklamovat i tohle.

Odesláno

to Man

naštěstí jsem po naskočení čekal a vzal 7 bodový zisk. nemusel jsem vylézat tak brzy, od mého vstupu to postupně udělalo
přes 45 bodů, ale aspoň poučení pro příště.
ta pomalost exekuce příkazu na entry mě pěkně štve!!!
Marek

Odesláno

marek53
Dopadol som rovnako zobral som z trhu presne ako ty 7pips a uzavrel poziciu len preto, lebo sa trh dlho udrziaval skoro v nezmenenej pozicii a cakal som ze sa otoci a pojde proti mne co sa aj stalo tak som obchod ukoncil, ale co som necakal ze bude pokracovat mojim smerom hmm co uz clovek sa uci drzat emocie na uzde ale je to extremne tazke, obchodovanie je fakt umenie stale sa v tom utvrdzujem. :)

Odesláno

to Man a M.F.

z vysoka kašlu na nějaké delší čekání v ziskové pozici, to raději přenechám těm, kdo mají nervy jak špagáty,
stačí i menší zisk, ale zato pravidelný...
Sid doporučuje z těch nejvíce ziskových zpráv, viz zaměstnanost nebo FED, vzít zisk tak 50-70 bodů a jít ven,
říká, že forex je horská dráha a zítra je taky den a má absolutní pravdu!!!
Marek

Odesláno

to M.F.

před 2 dny jsem si vytiskl část diskuze z 8.6.2005, kde Sid uvádí 10 rad pro nováčky na forexu a v bodě 2 píše cituji:
Obchodovat raději krátce (tak do zisku 50-70 bodů) a nedržet pozice příliš dlouho - Forex je horská dráha.
Takže to myslel zřejmě obecně a ne konkrétně na nějakou velikost pozice, je jasné, že s přibývajícím účtem
a více zkušenostmi začnu zvětšovat velikosti svých pozic na několik plných lotů...
Marek

Odesláno

To all:

je to jednoznačně chyba brookera a v každém případě bych to reklamoval.

To marek53:

já jsem dopadl stejně, dokonce i s hodnotou entry. Je to vyloženě chyba na straně brookera.

Odesláno

Tak dneska v mínusu 54 pips, nic si z toho nedělám zítra máme dobré příležitosti k vysparavení děravých kapes. V 10:00 ECB měsíční zpráva
20:00 zadlužení domácností / červen
a taky ve 14:00 počet nových žádostí o podporu v USA za minulý týden

Komu se nedařilo jako dnes mě, ať si vpomene na to jak ho štve šéf, nebo občas věčně urejpaný nespokojený zákazník který má potřebu sdělit celému světu jak jste špatná firma. Asi si to moc beru ale právě tyto nepříjemnosti mi říkájí vydržet vydržet, zbytečně neriskovat a včas reagovat.

Jinak co se týče entrů či SL dne vše naprosto bez chyby.

Odesláno

to All

znáte snad někdo brokera, kde s okamžitým plněním nastavených enterů a různých dalších příkazů nejsou problémy,
a který má páku 400:1 nebo alespoň 200:1?
pár takových brokerů jsem našel, ale nevím, jestli mám věřit těm ohlasům na ně...
Marek

Odesláno

to lisakus:
podpory bývají 14:30,ale já tuhle událost vcelku ignoruji a zadlužení je vcelku taky bezvýznamný(nebo se pletu?)
to marek:
myslím že žádný broker nemůže zaručit okamžité plnění objednávek po důležitých zprávách

Odesláno

to marek53: Dost dobre nerozumiem tej honbe za brokermi s vysokym leverage.Ked dodrzujem rozumny MM s riskovanim max.2% uctu,uz 1:20 je pre mna uplne dostatocne.A ked mam agresivny styl s rizikom 5% uctu,tak staci 1:50.Vsetko nad to mi pripada len ako reklamny tah brokera bez praktickeho vyznamu pre (rozumneho) tradera.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...