Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mimojiné:

Zítra NFP, předtí spousta (byť ve stínu NFP) evropských dat.. To všchno víme. Ale mě zajímá, kam se to pohne teď, během dnešní noci, během Tokia (Sydney už odstartovalo).

Jo, může to být "nic z ničeho pojde". Nebo: "Všichni se soustředí na zítřek, takže nic". Nicméně pip je pip, a já obrátil po neefektujícím BB v podvečer shorty na longy, a zatím (jo, třeba plus20pips nic moc) jsem spokojen, a myslím že ráno to nebude zdaleka horší, spíš lepší.

Má tu někdo prognózu na dnešní Tokio?

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

mno s tím, že cable i euro trochu posílí bych souhlasil, ale pokud tomu tak bude, tak posílí i ten zakletej gbp/jpy.
a propo nemohli bychom tomuhle páru vymyslet nějakej nick? (třeba buldog, taky valí dost dlouho jedním směrem)

a jak vlastně vznikl název cable ??

Odesláno

Sinusovka v ramci mensiho casoveho obdobi, nez je treba desetileti :-) U GBP/JPY to vzalo vlnu v roce 1999, tak pokud to ted pujde dolu, tak to logicky zase v roce 2013 pujde nahoru... je treba jiz nyni myslet na vcasne entry! :-)
Cert nikdy nespi, cetr neni SID :-) Ten spi porad! denne minimalne 4 hodiny... sleduji ho! .-)

r.

Odesláno

Hmmmmmmm super uz mame 219 stranu "Re: Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II." To zachvilu moze SID vytvorit III, lebo 300ka sa blizi, co ja viem este dake 2 tyzdne. Ci uz sa bude dt pisat aj na viac ako 300 stran. :)

Odesláno

zdravím,
pokouším se na zítřejší NFP malinko připravit a přišel jsem na zajimavý úkaz z minulého NFP.....
minulé NFP: 150K očekávání - 121K předchozí, výsledek 113K
To stejné Average HourlyEarnings: 0,3% - 0,4%, výsledek 0,4%
Zajímavé je ale, že důležité úrovně minulého pohybu trhu jsou dost podobné těm dnešním.(viz.příloha)
Nechci strašit ty co jsou pro dolar, ale opatrnost nadevše.
Potenciál ale v průměru GBPUSD(160-200pips),EURUSD(75-120pips)
Jinak 5min. před vyhlášením EURUSD 13 pips a GBPUSD 18pips propad.
Tak uvidíme.Přeji všem obchody bez potíží.
Jirka

Odesláno

Dneska to bude hlavně den D pro brookery a od toho se bude dost odvíjet i ten zbytek... :-)
Snad diky nim nebudeme jen nezůčastněnými účastníky trhu....
Jinak pátral jsem trochu na netu a většina odhadů různých serverů s Yahoo v čele, se vesměs shoduje s všeobecným očekáváním. Tedy 120-130K. O to více by s trhem mohla pěkně zamávat jakákoliv odchylka od tohoto rozmezí.

Odesláno

Zdravím všechny při Velkém pátku.
Ještě když je tu debata o páru GBP/JPY tak si neodpustím malý poznatek, už jsem tu zmiňoval na daily grafu ZLR 1.8. na hodnotě 214.92 který sem prošvih, takže když se objevilo druhé 21.8. na 219.42, po krátké úvaze jsem ho nevzal, už jen proto že jsem 220 viděl jako nějakou konečnou hranici. Chyba lávky. :)

Odesláno

images
ty odhady se dělají podle průkumu u analytiků, kterým mnohdy nerozumím...na Bloombergu jsou odhady všech významných institucí - největší optimisté jsou u Argus Research Corp. - tipuje 180K a Fortis 175K. Největší pesimisté jsou u National City Bank 89K a Deutsche Bank Research 90K. S tak velkým rozdílem, a to se určitě každý chlubí skvělými analytiky, se opravdu fajn něco předpovídá...:-)
www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=a0aF97kR6IV4&refer=us
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...