Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

deshi

o katku bych se nebál, ale co chudák Radovan který včera večer poslal do párů s Yenem 27 lotů, sice jsem dne obchodoval pomálu, to víte na pořadu dne byla koupě a transport kočárku , ale nikde jsem ho zde dneska nezahlíd. Na zítra jsem si čas udělal, to si nemohu nechat ujít.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To lisakus:

No snad to radovan rozdýchal, ale jedno z plus, které mi jsem z FX Engines a mých krátkých zkušeností je, že pokud pohyb nenastane do 6 min. po vyhlášení dat, ta je lépe objednávky zrušit a pak naskočit za market při následném pohybu.

Odesláno

lisakus + TEQA:

Diky pratele za ucast :-) drzim se zuby nehty! ... i kdyz jsem rano ve 4 s tezkym srdcem opustel sve lotiky a odjizdel pryc, abych se kolem 20. vratil a nasel je zase vsechny pohromade, i kdyz stale v sedem pasmu :-(. Ted potesim opet nekoho zaplacenim uroku a budu cekat jako pako, az to pujde dolu .-) Nu, neni kazdy den posviceni, ale ztraty zatim nejsou a verim, ze se zahojim i na ty uroky :-).

r.

Odesláno

radovan
kurňa to máš asi ocelové zuby a nehty...(a taky nervy)....třeba se chystat na zítřek..dnes v noci nic převratného není, alespoň se vyspíme...
SID

Odesláno

Radovan

to mi spadl kámen se srdce, už jsem bál, určitě jsou lidi kteří by si po takovém tunelu na účtu klidně šáhli na život, tím nemyslím tebe, Ty jsi dost odolný, ale člověk nikdy neví. Každopádně doufám že tě to otesá k lepšímu. :)

Odesláno

podle málo sledovaného fundamentu "ADP Employment Report” (včera vyšel) by mělo být nově vytvořených míst ex Agrar 107 000, včervenci ADP předpověděl poměrně přesně NFP ale bohužel pouze v červenci.

Odesláno

to deshi

jasne ze vydrzal vacsinou som skalpovala a nastastie nemam taku paku ako Sid a ostatni a zatial ani nechcem
takze moje plusy a minusy a daju rozchodit potazmo vysediet. vrelo odporucam:-)

Odesláno

radovan
"jeníkové" páry, jak tomu říkáš, už nějaký pokles zaznamenaly (vychytáno přes limit entry na pivotu), ale teď se o5 nějak zvetily a bude to asi chtít použít stejnou taktiku, jen třeba určit úplnou maličkost, až se bude za chvíli lámat obchodní den, kde to zadat a kolik..:-)..můj odhad pivotu pro GBP/JPY je zatím 223,70-75 a SL tak 10-15...euro teď dopočítám..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...