Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

je ten Bernanke ted v 18:30, že jo? na easy f. je uveden čas 17:15, tak doufám že jsem to neprošvihnul. myslim že by to mohlo trhem trochu hnout, ale otázka je kam ? 60:40 bych řekl že dolar ještě posílí.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radekter:
Jestli Bernanke něco pleskne, tak spíš udělá hlubší véčko. Před zítřkem budou všichni obezřetní s pozicema.

Saba

koukám zpátky, to jsem se dneska nějak rozkecal, asi z toho napětí ...

Odesláno

nevíte někdo jestli se dá na VT zjistit přesně High, Low a close předchozích dní? myslím jestli to tam je někde v tabulce. Nebo je možný si někde stáhnout historický daily data v excelu?
díky

Odesláno

Saba
koukám, že tady zavádíš nový slovníček..:-)..šortky jsou short a co je long ?..asi kožich..

Myslím, že pokud BB v 18,30 SELČ něco důležitého řekne, budou se ještě dít věci...v N.Y. je jen půlhodinka po obědě a tradeři teprve tráví svoje hamburgery..:-)
SID

Odesláno

Vše bude už asi spíše směřovat k zítřejší zaměstnanosti...pokud se potvrdí názory analytiků a podle toho, co tady psal dopoledne Holoubek o možném nezájmu ECB, aby šlo euro někde k 1,3, vidím to pro dolar mírně optimisticky..trochu by to ještě mohla narušit evropská data, postupně v 8,00, v 9,00 a hlavně v 11,00 hod...uvidíme co přinese 1.září...:-)
SID

Odesláno

Trh sa pomaličky pripravuje na zajtrajší Nonfarm Employment Change. Z historie mi vyplýva, že volatilita (GBPUSD) cca 15 minút pred vyhlásením je v rozmedzí 20-30 pips. Nakoľko obchodujem u CMS, objednávka musí byť zadaná 15min pred fundamentom. Prosím, aké Entry a SL považujete pre tento fundament optimálny?
Vďaka

Odesláno

to sutik
ja to tam davam 30+spread od aktualu a zvycajne na obe strany..keby nieco.....minuly mesiac to bolo velmi efektivne uvidime ako to dopadne teraz. ale aby si sa ujistil budes chiet pocut nazor niekoho skusenejsieho.
to katka 55
vydrazal ti ucet do dnesneho cable shortu? i ked to bola asi dobra lekcia preco pouzivat SL dufam ze si opat v pluse a popries moje tvrdenia:)

Odesláno

sutik
vzhledem k častým pohybům sem-tam bezprostředně po vyhlášení bych raději volil, zvláště na cable, poněkud vyšší rozpětí na entry. Zítřejší NFP snad nezvořu jak minule; pro cable vidím rozpětí možná i 50 pips na každou stranu, záleží taky asi na tom kde se bude zrovna nacházet trend a kurs (blízkost pivotů atd). SL posunu na breakeven okamžitě po průlomu entry (pokud nastane) a nastavím trailing stop tak na 40 pips. Nj, s MT4 na demu je to plnkačka. V reálu to asi bude jinak ;-)

Odesláno

sutik:
.. ale neber si ze mě příklad, před dvěma měsíci bych ti na dotaz "co je to forex" řekl, že možná tak výrobce vercajku pro dřevorubce ;-) Trading NFP a jeho zde už byl zajisté diskutován, chce to asi prohledat fórum, určitě se dozvíš (dozvíme; teď se tím hodlám prohrabovat) vše podstatné od fundovaných lidí.

Btw asi jsem magor; jedu jen demo, ale kvůli NFP to zítra zaříznu v práci dřív, abych měl klid :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...