Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

to sid

hej, je to presne ako vravíš trocha divné. Taktiež ak by som k tomu pripočítal pomerne dobré korporátne dáta tvorcov trhu, .-.. ale aj tak by sa podľa niekoľkých portfoliomanažerov asi malo počítať s takýmito výkyvmi, lebo pohľad investorov je už značne iný ako v minulosti. Inak toho pol percenta zarazilo aj mňa, no hneď som si spomenul na jedného PM s AIG z Zurrichu a ukľudnil som sa. :-)) No a dnes znova začínam na FX, takže chvíľu demo a potom spňť na môj spiaci ostrý účet... drž palce, lebo som prešvihol dosť veľa bubákov.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

marcus
:-)...držím palce, ale "bubáky" budou a my nebudem...teď doufám, že včerejší rekordy eura a libry s jpy už jsou za námi a patřičně toho všichni využijeme..:-)
SID

Odesláno

To sid

Přemyšlím taky o sell na GBP, ale přišel jsem k tomu až teď. Kam čekáš že by se ještě mohla vydat? Myslím že k 8950 by to ještě zvládnout během dneška mohla?

kunas

Odesláno

To Sid:
Ten odchyt 1.2875 je úžasnej, no to je dílo starýho mistra. To je jako když udělá špičkovej golfista one run hole nebo jak tomu říkaj. Už jsem na 1.2800 vystoupil, i když to vypadá, že by to mohlo na tom dolaru udělat figuru.

Saba

Odesláno

Sabanosova
holt to pivoty tak ukázaly...:-)..z cable jsem už out, to je fakt měna jak veverka v bubnu...nevím o co se pořád někdo z velkých s tou librou pokouší...jsem zvědav o kolik se dostane z5 nad dnešní pivot anebo kdo zase jiný ji pošle dolů...
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...