Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

a aby to bylo ještě zamotanější zítra se proplácí státní dluhopisy nominované v EUru ve výši 15 mld EUR a francouzský
financ. ministr Breton se už nechal slyšet - případný útok EURa na 1,3 bude asi silně kontraatakován...

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

DarkMan,koblih
no díky, ještě do toho Irán....nebude nakonec nejlepší hodit si korunou a někde se potom tiše opíjet ?..:-)
S tou ropou to bude zajímavé, v posledních dnech klesala - ale nyní Irán, Nigérie taky neplní co má, BP na Aljašce technické problémy, Venezuela u vlády rudí, ještě příjde nějaký hurikánek, na arabském poloostrově narazí šejci na písek, v Rusku na hlínu, v severním moři na plošinách větší bouře a barel je hned za 300...
SID

Odesláno

Taky je možnej scénář, že je toho tolik a tak protichůdného, že se na to obezřetně vys..shora skouknou, počkaj si na zítřek , pak to shrnou a někam to pošlou.
Dále: v pondělí je Labor Day, zavřeno, tak v úterý během dne bez dat přijde mohutný pohyb, jak bývá poslední dobou zvykem.

saba

Odesláno

dneska je to takovy divny, stejne jako to bylo vcera takovy divny :)) tohle jsou nejhorsi obdobi, kdyz se to placa sem a tam a nekdo hlida tu "zajimavou" stranu, aby se trh moc nerozjel. Jestli je to kvuli tem dluhopisum... moc bych se tomu nedivil.

Odesláno

to sid

dlhsie som tu nebol, no trhy som sledoval, ten pohyb na burzách je spôsobovaný obrovským strachom investorov, ktorí boli poučení niekoľkokrát, že nie je dobré držať pozície donekonečna a ako nám na niekoľkých našich konferenciách bolo povedané a zároveň som o tom aj niekde čítal, tak takéto trhové korekcie budú spôsobované aj v budúcnosti zaklikávaním časti zisku a presúvaním ho do alternatívnych aktív, prípadne do cashu. S tou ropou to ale asi bude iné. Ak sa potvrdia správy o situácii vo svete, tak toto môže pohnúť dolárom dosť výrazne.

Odesláno

marcus
jasně, burzou jsem odkojený a pořád to z povzdálí sleduji, protože z BI (přesuny aktivit, nálada investorů atp.) se dá taky občas něco vyčíst..., ale dopolední poklesy hlavních EU burzovních indexů o téměř 0,5% je hodně i v dnešních podmínkách (navíc, když se čile s indexy obchoduje)...když to přivnám k FX, je to jako když spadne náhle cable z nynějších 1,9050 na 1,8960...mne spíš zarazil výrazný propad všech evropských indexů vs. noční posílení Nikkei a Hang Seng, kde se na tom sice podepsal asi propad jpy, ale i tak se mi to zdálo moc..:-)....teď už se to trochu srovnalo (mimo DJ, Ibex a Swiss MI)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...