Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

to all
komu moze tak zalezat na posilnovani GBP napriek pozitivnym predpokladom dat pre USD? alebo to je reakcia na tie ranne data?
troska nerozumiem tomu co vidim ale hlavne ze je pohyb:)
dik za odpoved

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to deshi
Zápisnica z včerajšieho zasadania FOMC potvrdila spomaľovanie ekonomiky ako aj stabilizovanie inflačných tlakov. Tým sa potvrdili odhady FEDu o správnom vysadení z rastu úrokových sadzieb v dvojročnom cykle. Preto kábel posiluje. Nie je to nič prekvapujúce.

Odesláno

to roxo: svezl jsem se na AUD/USD minulý týden, čekám na další příležitost na 4hod grafu, ale vyčkávám na pořádný signál pro short, taky to může prorazit na sever..., po amerických datech by to mohlo začít, pak až leda tak kolem půlnoci, na daily to vypadá jako dvojitý vrchol s dobrou resistencí, přecházející do bearish trendu ... uvidíme! Já lezu až do jasného trendu, který mi filtruje XO systém viz. obrázek Jinak resistence mám na 0,7638 a 0,7645. AUD/USD (stejně jako USD/JPY, EUR/JPY) je na TA velmi vhodná! Aspoň z mého pohledu mi to tak přijde...

2135

Odesláno

rhombic1:
tiez sa mi zda, ze tieto pary su vyborne z pohladu TA, priam ukazkove, uvidime ako sa to nakoniec vykluje, SL to isti, je mozne ze to prerazi hore, musime si pockat na poobedie

Odesláno

kunas
u EUR/USD je nyní poměrně hodně úzké rozpětí mezi prvním S a R (cca 1,28 a cca 1,285 a obé podpory dost silné - euro se mezi těmito dvěma hranicemi plácá už druhý den, jak nudle v bandasce..), pokud by šel dolar po datech up, spíše bych se zaměřil na cable (první S/R cca 1,89 a cca 1,9025-30) - tam bude volatilita daleko vyšší a možné lokální odpory poměrně vzdálené, což při spekulaci o posílení dolaru zaručuje daleko lepší konečný výsledek v prasátku než u eura...
SID

Odesláno

Sid
Díky
Myslíš že USD data budou alespoň dle očekávání nebo lze čekat opět nějaké překvápko jak je poslední dobou ve zvyku?
Zkusím zadat entry sell na cable. To euro již mám na sell tak ještě zkusím vydržet do dat.

kunas

Odesláno

kunas
data HDP budou podle toho co čtu, asi kolem očekávaných 3%, pokud se nebudou výrazně korigovat předchozí 2,5% a očekávání bude mírně nad 3% je to dle analytiků lepší signál o stavu ekonomiky USA..pokud se nebude pořád příliš spekulovat o staré písničce sazby,sazby,sazby - mělo by to dolaru pomoci...uvidíme jak si to trh přebere...pokud bude HDP výrazně horší pod 3%, tak to bude pro dolar dost špatné a jde do kytek...očekávání jsou všeobecně dost optimistická..
SID

Odesláno

Date Time * Location Indicator Period Unit Forecast Previous Actual

30/08/2006 14:30 United States Core PCE Q2 % 2.9 2.9 2.8
30/08/2006 14:30 United States GDP Q2 yy Qtr2 % 3 2.5 2.9
30/08/2006 14:30 United States PCE Q2 Qtr2 % 4.1 4.1 4.1

Víceméně podle předpokladů, ale žádná akce.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...