Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

SID

Ja EUR proste musim... :-)

OMLOUVAM SE s tim JPY! :-( zavrel jsem jen to euro... prisaham, ze jsem neslavil :-) na tom japonci mam minus... az nevim, tera bije... mel bych si dat panaka a nebo padaka! :-)

Na USD/JPY je ale kratky propad, ten mi ale byl k nciemu, asi jako vetsine, ze? .-)

r.

P.S. Japonskym motorkam se rika "rejze", tak kdyby mi to nekdy ujelo u jenika, tak at vite :-)

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan
neber lokální zhoupnutí za signál ke korekci down...řekl bych, že euro už dlouho nemělo tak dobrou šanci pokořit 150 a bude to ještě zkoušet...:-)
SID

Odesláno

Zdravím všetkých,
viete mi niekto poradiť, aký vývoj môžem očakávať od týchto fundamentov?

30/08/2006 10:30 United Kingdom Consumer credit July Bln Gbp 1 0.81
30/08/2006 10:30 United Kingdom Mortgage Lending Data July Bln 9.2 9

Ďakujem
GAba

Odesláno

gaba
důležitější jsou jen data Comsumer Credit, která jsou očekávána nepatrně lepší než v minulém období, pokud to vyjde, tak cable asi mírně Up..
SID

Odesláno

No vida, už se nám to probouzí, ještě před chvílí to tady vypadalo jak po flámu.... :-))
No určitě bych byl dnes nastražený na zajímavá US data v 14.30. Obzvláště výsledek GDP bude dle různých komentářů hodně důležitý ukazatel....
O půl hodiny pozděni má proslov Fisher, ten by taky mohl utrousit něco zajímavého... :-)

Odesláno

rdekter
data sice OK, ale libra překonala magickou 1,9 a už se to psalo tady dříve - kolem 1,8990 byl a asi i je pořád silný odpor a neochota velkých prodávat...a to asi tluče i dobrá data....zkrátka velcí momentálně asi výše cable nepustí...
SID

Odesláno

images
GDP bude hodně zajímavý, to ano - navíc jsou reálné předpoklady růstu z 2,5 na 3% ( i analytici z Yahoo tipují 3%)..., navíc jsou ve stejný čas i zajímavá kanadská data...pokud má Fisher kvalitní Pampers, tak neutrousí nic...:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...