Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

tritom
už jsem to někde psal, osobně JPY zrovna nemusím, i po těch letech pořád jejich filozofii nerozumím..jsou ochotni pustit měnu dolů/nahoru a pak skrytě nebo i veřejně intervenují....pramení to asi z toho, že BoJ nemá takové pravomoci, jako jiné národní banky a pořád do toho cafrá ministerstvo financí...kde jaký úředníček si pustí pusu na obrátky a už to jede, pak příjde dementi a kontradementi...čert se v tom vyznej...do toho asi i jiný způsob myšlení a pak se blbě obchoduje..navíc miliardové investice po celém světě - a hlavní odbytiště a největší dlužník - USA a ten asi nemá zájem aby měna věřitele byla příliš silná, navíc dost velké meziroční výkyvy - na počátku 2005 byl USD/JPY kolem 102, na počátku 2006 kolem 121 a kde je nyní - 117...zlaté cable..:-)
SID

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

katka55:

to nebyly špatně nastavené SL. to byly příliš blízké entry. vzalo to entr na sever, ale než to došlo k limit ceně, tak se to obrátilo na jih a vypadlo to na SL. při datech je dávám 10pips, kdyby byly větší, tak bych měl větší ztrátu. kdyby nebyly vůbec, tak bych už taky nebyl :-) (no asi byl, on by to asi zavřel entr na druhou stranu)

Odesláno

SID

jj, cable mám nejradějc, člověk má dokonce (občas, pravda:) pocit že s ním cable jaksi "spoluhraje"..

Už nebudu chatovat, přísahám.

K věci: Tokio asi nemá vůli provést s majors něco podstatného. No a Evropa to má tendenci vyhonit na sever. Už tak je to dost hore. Z čehož plyne, že zítra by mohl nastat docela rambajs s průlomy směrem nahoru. Pletu se ??

Odesláno

k těm japoncům. měl jsem tu "čest" s nimi několikrát vést obchodní a technická jednání a oni jsou skutečně úplně jiná mentalita, ale opravdu ÚPLNĚ JINÁ. oni mají techniku 22.století, ale společnost je asi tak v 17. století. vše řídí jeden člověk a ostatní jsou schopni udělat cokoliv (snad i harakiri), aby splnili své úkoly.
vůbec neříkám, že je někdo horší nebo lepší, oni jsou prostě JINÍ a to se může odrážet i ve forexu.

Odesláno

radekter:

uhm ale aj tak si myslim ze sa niekdy hlava nehlava zabezpecujete. ist do pozicie zo zabezpekou je zodpovedne ale nie za kazdu cenu. pride mi to ako taka barlicka ktorej sa potom neda zbavit a clovek sa stale na nu spolieha.
nevie ju odhodit a ist bez nej. ani vtedy ked su jasne data.
dokonca ani vtedy nie ked sa Sid jasne vyjadri.

Odesláno

tritom:
ja kabel milujem malokedy ma nechal v stichu a je akcny to mam tiez rada :-)

Sid:

no ja by som teda poradila uz ziadne nove informacie chlapci, blizi sa hodina H skusme aspon typy a basta

Odesláno

tritom
raději si dej nějaký profit limit, který tě uspokojí...spánek je důležitější...:-)..spát jen 4-5 hodin - druhý den jsem jak nemocný osel...
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...