Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SIDe, jsi obet, nezavidim ti to tady a obdivuji te! :-)
Vsak si na FX vydelas dost, aby sis mohl dovolit jit treba do kina a ne se tady s nami otravovat, no ni? :-)

kunas
Ja vim, ze taky otravuju a ptam se, ale zkus si trosku prolistovat dozadu a urkite to tam najdes... specielne na tohle jsem se SIDa ptal a urkite jsem nebyl taky prvni :-)

r.

Odesláno

radovan65
v kině jsem byl naposledy na Šifru mistra L..a větší ptákovinu jsem už dlouho neviděl (bohužel jsem četl knížku), chtěl jsem přejít do vedlejšího sálu na kreslené pohádky W.Disney, ale nešlo to - byl jsem silně držen..:-), tak jsem se raději věnoval konzumaci popcornu a podřimoval..:-)..naštěstí mám stálý přísun nových DVD.:-) a něco sleduji souběžně při obchodování...
Ano, někdy je to už občas o nervy odpovídat po desáté na stejný dotaz..co se dá dělat...:-)..ale už rád přenechávám aktivitu i jným...vše si vynahradím přes víkendy...:-)

kunas
viz radovan

SID

Odesláno

SID mozno si v privale tym sprav na tvoju osobu nevsimol moj prispevok na strane 202, bol by som rad, ak by si nan dal svoje stanovisko, kedze si administrator...vdaka :-)

Odesláno

radovan65

mna keby sa ludia pytali viac krat to iste asi by som bola neprijemna mozno ma Sid doma boxovaci mech a po kazdej otazke si ide kopnut.
a mozno ho uz kvoli mne musel vymenit za novy :-) ale ja sa nevzdavam
tiez mi dobre padne ked mi to niekdo najde za mna. a najviac by sa mi pacilo keby to niekto za mna aj zadaval :-)
a ja by som len prevadzala peniaze na svoj domaci ucet :-))

myslim ze Sid by mohol kumulovat viac uctov potom by stacili len male pohyby a vsetci by sme boli v zisku.:-)
alebo by mohol davat sukromne hodiny. vzdy cez vikend . mal by zaplatene, navarene, napecene,naliate.
Sid ty mas nekonecne moznosti.

a vymaz ma:-)

Odesláno

katka
ty jsi nezmar ženská..:-)..já už na tvé chaty rezignoval..:-)...asi založím vlákno (pokud mi to bude schváleno) Volný pokec...bohužel vlákna Komentáře a tipy mají tu nevýhodu, že se to nutně podobá chatu, není to jen suchá řeč čísel a návodů, ale i prezentace názorů a odpovědi na ně - a ve fundamentech se holt pořád něco děje.....
Víkend si vzít nenechám...-) a o managementu účtu pro jiné neuvažuji, je to příliš velká odpovědnost..na druhou stranu když čtu nabídky některých firem (20-40% ze zisku a za ztráty neručíme), není to asi špatný job..:-)
SID

Odesláno

nieco podobne som videl na nemenovanej ceskej stranke, venovanej skor akciam, a myslim ze bolo zaujimave sledovat myslienkove pochody traderov, ako komentovali svoje obchody atd..mohlo by to byt v tomto vlakne (FOREX), ak by sa to zrealizovalo, bolo by to super

Odesláno

Vrtak Napsal:
-------------------------------------------------------
> To ICE
>
> pozrel som si tu stranku, vyzera to pekne, iba s
> malou chybou, klikol som si na reportaz z NYSE a
> pustilo mi to prenos z Basebaloveho zapasu :))
> Mozno nova obchodna metoda :)) Vsak su na svete aj
> ine metody pre vstup do pozicie, ako slnecna
> aktivita, nie :))

nie ono pusti reklamu toho basebolu a zanou je to co chces, je to pri kazdom videu, zrejme reklama
:)

Odesláno

roxo
FX nejsou akcie, kde pohyb a volatilita jsou daleko, daleko menší...navíc Finančník je dost specifický a jedinečný server a asi by nebylo vhodné něco nebo někoho kopírovat...Navíc na tomto vlákně je myslím dost a dost tipů na ten který pár a většina traderů připojuje i své proč a na základě čeho se tak rozhodli...ale opakuji, to nezáleží na mně..
SID

Odesláno

SID

... i 50% :-)

Co ten jenik? Ma jit preci dolu, ne? a s librou nejak zlobi... tedy tenhle par jsem nejak nepochopil GBP/JPY... co ho hlavne ovlivnuje? Jasne, ze asi USD, ale asi bez pevneho pravidla a nebo jej jen ja nevidim?

r.

Odesláno

radovan
ten JPY bude lépe reagovat asi spíše po datech...zajímavé bude, jak budou v křížových párech reagovat po datech "nehlavní" páry EUR/JPY a GBP/JPY..nemuseli by hrát nutně roli třetích vzadu, kterou hrají vlastně pořád..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...