Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Gratuluji všem nejen Radovanovi a TEQA...holt když to jde, tak to jde..:-)..myslím, že tyto vlákna k něčemu malému dobrému jsou a dobře poslouží..:-)
SID

Odesláno

TEQA
:-)..díky..FX je hlavně o individuálních rozhodnutích, za každý úspěch či neúspěch si může trader sám...a to je na tom krásné..:-), ale pokud tyhle vlákna jen trochu pomohou někomu do plusu, tak to plní svůj účel a jsem tomu upřímně rád - nejsme tady ve střední Evropě o nic blbější než na druhé straně Atlantiku - spíše naopak..:-)
SID

Odesláno

ALL

Nepochybne patri dik za vetsi ci mensi cast naseho uspechu SIDovi a "klukum", co vedou tento server... nesobecky a bez zavisti... velmi prapodivne v techto zemepisnych sirkach! Hosi diky! .-)

EUR/USD se uz hodinu plazi jako had... ja vim, rika se tomu kachna, ale had je lepCi, a tak jsem rad, ze jsem z toho venku... to same USD/JPY a GBP/JPY...

Hezky vecer :-)

r.

P.S. Jak se znam, tak mi to v 1:50 neda! :-)

Odesláno

kunas
dnes je to jak na houpačce, viz cable a euro...jpy není výjimkou..předpokládaná data jsou lepší pro jen (maloobchpdní prodej by se měl zvetit do lepších čísel), takže bych vsadil spíše na jpy, ale ze špatných dat pro dolar v 20,00 hod. se dolar rychle otřepal a z dnešní nejnižší ceny 116,50 se zase odpoutal...těžko říct, vše bude odvislé od dat, pro jpy spíše pozitivních..záleží, kde se bude před daty jpy pohybovat a zkusit dát entry na short pár coulů pod aktuál s dobrým SL...ale při dnešním volatilním dnešku jsou i burzovní indexy USA i Japan celkem plusové...uvidíme..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...