Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak som na ten blooberg klikol a potom som dal TV a nabehli spravy, tak pockam, ci daco daju o 20 hod nasho casu. Prave rozoberaju hurikan, aspon to slovo tak dost casto spominaju. Nerozumiem sice dobre anglicky, ale celkom ma zaujima, ci daco daju, alebo nie, ked pises, ze obcas sa tam daco najde. :)

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Francois,

s tou Franinou by som to neprehanal, s tym Merci som uz svoje zasoby vycerpal :))

To ICE

pozrel som si tu stranku, vyzera to pekne, iba s malou chybou, klikol som si na reportaz z NYSE a pustilo mi to prenos z Basebaloveho zapasu :)) Mozno nova obchodna metoda :)) Vsak su na svete aj ine metody pre vstup do pozicie, ako slnecna aktivita, nie :))

Ten pohyb o 20:00 som odchytil iba s +5 pips. Ale aj to potesi, ked mi skoro lizlo SELL entry let tak tak o 2 pipsy.

JJ

Odesláno

To Radovan65

Clovece, ako povedal SID, ty mas nervy z dratov. Ale gratulujem, ja od 0.1 lotu k 30 mam este dost daleko :)
Inak som skumal tu tvoju metodu, teda som to trocha upravil o SL a first entry podla trendu aby to neposlalo prec cely ucet, a vyzera to zaujimavo. A je to trivialne na programovanie. Ale nemam este na to nervy to spustit na reale, v deme je to krasa. :))

Ako pozeram tu sviecku, este musim vybrusit svoje nervy aby som predcasne nezatvaral, ale ono sa to podda.

JJ

Odesláno

Mam radost, o tom neni pochyb :-) jsem fakt nenazrany, tak jsem jeste 20 na long na EUR/USD koupil a chvili pobudu...
I kdyz to dost lita :-(

SIDe, kdyz VT u CMS nevezme limitni cenu, je to duvod pro reklamaci a uznavaji to? Mne se to jeste nestalo, ale zajima me to... ze bych tu necivel a sel konecne do te vany :-)

r.

Odesláno

Jasně to by byl důvod k reklamaci, raději se ale poznač číslo tiketu limitní ceny nebo se to vyfoť přes screen...čert nikdy nespí..:-)..ale pozor na korekce....nenažranost se někdy nevyplácí...-)...Tuční vrabci jsou lepší než kostnatí holubi..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...