Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Můžete mi někdo vysvětlit jak to že dolar takhle brutálně posiluje když jsou data silně proti němu? Už dva týdny vždycky po špatných datech posílí.

Odesláno

On se dolar pohybuje uz pomerne dlouho v rangi, nahore je ten neprostupny odpor, tak to holt jde vzdycky nakonec na jih :) lidi se zbavujou pozic, ktery prez den nakupili ;)
Nekde jsem cetl, ze signal, ktery selze, je signalem na opacnou stranu. U fundamentu to docela plati - pokud to nejde na sever, jde to nakonec na jih. Sem tam to vymete obe stopky, ale IMHO se to da prezit, kdyz se s tou moznosti clovek psychicky smiri.

Odesláno

Man
nemůžeš usuzovat jen z momentálních dat, už to tady psal dříve mj. dzink a Holoubek - např.pevné hranice, kde ti velcí nejsou ochotní už/až jít, hranice S/R, lokální zájmy investorů a politiků, nyní i levná ropa, dnešní dobré burzovní indexy atd. atd...
SID

Odesláno

To je zajímavý že když nejsou data, dolar oslabuje a bez problémů překonává všechny odpory a jakmile vylezou data který by ho měli poslat šmahem dolů, je reakce opačná. a on jako zázrakem otočí a posílí o 60 a víc pips.

Odesláno

TEQA :
No kdyby to bylo tak jednoduchý, tak tu jsme asi všichni multimilionáři.
Ono nikdy nevíš jestli to je jenom korekce nebo jestli se to nezastaví ve chvíli kdy vstoupíš do opačné pozice a když už vidíš že je to opravdu opqačný trend tak už je většinou pozdě do něj vstupovat.
Minulý měsíc jsem na datech zdvojnásobil svůj účet. Tyhle dva týdny jsem na datech účet skoro vynuloval.

Odesláno

radovan
ty jsi tu ještě chyběl..:-)..
blahopřeji k GBP/JPY, tam jsi se fakt namastil...euro držím stále - ale short...uvidíme co na to další zprávy v 20,00 hod.
SID

Odesláno

Proc placete? Ja ted koupil z rochcapenosti 5 lotu na long a mam uz 250 USD :-)... no uz ne! .-) vsak "ono to pujde kolem"... zbavil jsem se 20 lotu japoncu, tak jsem takovy lehci a svobodnejsi :-)

Takze to asi vypada, ze to zavru a skocim do protismeru :-)

r.

Odesláno

katka
to netuším....teď to vypadá na menší ochlazení, ale co bude těžko říct...myslím, že nějak rapidně short by už to jít nemělo, spíše mírně korigovat up - ale to je jen můj názor..za chvíli jdu mimo a budu stávající zavírat
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...