Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Angler:
Zda to je, či není v pořádku, je pojem velmi relativní. Resistence dle daily pivotu není žádné dogma, tyto S/R je nutno brát s hodně velkými rezervami. Z pohledu pár dní zpět a dle většiny serverů se velice silný support nacházel kolem 1.2705, který ještě nabýval na váze díky kulaté psychologické bariéře 1.2700.
Ale není potřeba si to obchodování dělat zbytečně složité, zvláště v začátcích, můžeš klidně používat jen S/R dle klasického pivotu a vydělávat.
Spíše je na zvážení, jak vzdálené od aktuální ceny zadávat objednávky před zprávami a jestli vůbec. Ale to už je tady několikrát rozebírané téma....
Jednoznačný doporučení Ti tady asi nedá nikdo. Chce to zkoušet. Od toho ta demoverze je.... :-)

Odesláno

Man

Nikdy, opakujem nikdy, nezatvaraj SL rucne ak Ti ich nezobralo a nechces prerobit. Mne sa to dnes stalo dnes tiez na GBP aj EUR a uzavrelo ich cca po 15 min. na hodnote ktoru udaval SL. Ak by Ti ich ani tak nezavrelo, tak posli do CMS reklamaciu ( teda ak ides na live ). Pred par dnami som o tom pisal ...
SL mi nezavrelo ani po 45 min. , tak som im tam napisal, a poslal som im "log". Za par minut mi to zatvorili oni s hodnotami, ktore udaval SL.
Takze ziadny strach, toto maju zvladnute.

Odesláno

to Man
spominam si ze Sid tu pisal ze to reklamoval cca 6 krat za 5 rokov a vzdy mu to uznali, aj ini
o tom pisali a tiez im to uznali. Zda sa ze CMS je napriek tym problem celkom solidna spolocnost
(aspon dufam ze je lebo buduci tyzden by mi mali otvorit ucet :-)

Odesláno

Tak se mi neco podobnyho stalo. Otevrelo na Entry v 8.32.22 na 1.2695 a zavrel jsem rucne se ztratou 9 pipsu na 1.2704 a z konta to vzalo 47. Uz jsem to zareklamoval, ted cekam na vysledek. :(

Odesláno

Miki 01:
Obchoduju live. Začal sem tento týden a tohle je první problém. Stálo mně to 2000,-. Příště nebubu zavírat ručně. Vyděsilo mně jak to letělo dolů a během snad 10 sekund sem byl 2000 mínus. Ještě bych rád věděl jestli má cenu do stopky zadávat cenové rozpětí.

Odesláno

to all

dneska konečně úspěch na GPB/USD, zisk 7 bodů není sice nic moc, ale lepší než drátem do oka....
entry mi to tam hodilo až 14:36, tedy po 5-ti minutách, ale ruční uzavření naprosto bez problémů na mnou
stanovené ceně, tamže CMS zase tak špatní nejsou...
na druhém páru EUR/USD mi to entry nedosáhlo, příště dám místo eura USD/CHF.
hodně úspěchů všem!!!
Marek

Odesláno

Rado:
Ja bych si nebyl tak jistej podle me pokud trh otevre dalsi bar gapem (napr tusim predminule NFP bylo v desitkach pips) tak ti bude pozice zavrena na Open tohoto baru, ale zkusenost s tim nemam prijde mi to ale logicke.
Nastesti na FX tech gapu moc neni.

Odesláno

Man

Ja som sa minule tiez "vydesil", stalo sa mi to pri vyhlaseni urokov na USD a za par sec. som bol v strate 100pips ...
Ale fakt to poriesili seriozne.
Skus im poslat reklamaciu s tym, ze popises co sa stalo a co si s tym spravil. V kazdom pripade musis poslat "log" - tam su vsetky info o tom co si robil. Mali by ti rozdiel sumy pripisat na ucet (teda ak to uznaju ). Pri dolezitych spravach je dobre si "log" ulozit ( priebezne po zadani alebo zmene nejakeho prikazu ), lebo moze padnut spojenie ( to sa uz parkrat stalo ) a potom sa k nemu uz nedostanes. No a potom uz nemas ako argumentovat...
Do SL som zatial nikdy nezadaval rozpatie, je na nich, aby ti to vypli tam kde to potvrdia.

Odesláno

Mněl jsem tři loty. Obchodoval jsem skoro rok demo a teď jsem přešel na live a pokračuju tak jak mi to fungovalo na tom demu. Jenomže tam nebyly tyhle zpožděný exekuce. Nevíte jak je to s entry vstupem? Ten mi to taky protnulo a nevzalo. To se dá taky reklamovat?
Jo, jinak jsem otočil pozici ručně a zatím mám 800,- zpátky. No snad to ještě popoleze.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...