Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Katka55, SID, Sabanosova

Diky za info. Sorry SID, viem ze to patri do niekde .... Indikatorov :)), hladal to tu na stranke cez vyhladavac, naslo to zopar dokumentov ( ale na moje pocudovanie fakt zopar) s textami Support a Resistance ( v roznych cesko - anglickych jazykovych mutaciach), ale v ziadnom ziadne vzorce neboli. Asi neviem pouzivat po 12 rokoch prace s netom vyhladavace, hold , clovek sa uci vecne :))
Stranku FXstreet.com poznam, myslel som ze pouzivate nieco ine, takze teraz aspon viem, ze vsetci pouzivate toto a ziadne extra special vypocty sa nekonaju :).
Ja som skusal aj ine postupy, kombinaciu pivotov s fraktalmi + pocetnost vyskytu hranicnej ceny v time slote.. (trocha programatorciny v MLQ4, ale toto fakt patri do ineho vlakna.
Priznam sa bez mucenia, ze som zacal s technickou ananlyzou, ale FX bez sledovania fundamentov najme v tych kratsich time slotoch (M1,M5..M30) je dost o hubu. Tak som sa zacal zaujimat o toto Vase male kolegium ... sa mi to celkom paci. Uz je z Vas fajn partia. A aj ked ste "fundamentalisti", sem tam sa tu nejaky ten termin z TA blysne. Nie som zatial vo fundamentoch na tom tak, aby som zatial aktivne prispieval, ale mozno raz.

Este raz vsetkym diky za odpoved.

JJ

p.s. SID, to doporucenie o hybani rozumom si beriem k srdcu, od teba to beriem. A dufam, ze nim budem hybat coraz vynosnejsie a vynosnejsie :))

Odesláno

Vrtak
:-).., nemáš zač..., jasně, každý nějak začíná a každý se učí..a to ještě nevíš, že někteří z nás jsou i extrémní fundamentalisti..:-)
SID

Odesláno

Na fxstreet je ...
Aug 29, 13:35 GMT United States !!! Average Hourly Earnings (MoM)
ale na forexfactory ani na easy forexu o tom neni ani carka. Prekvapuji me ty !!! .... nemate nekde nejake info o teto zprave, prebehne v uvedeny cas?

Mira

Odesláno

Dopolední německá data dopadla podle předpokladů analytiků a následné pohyby tomu asi odpovídaly. Odpoledne nás čeká USA a jejich data o spotřebitelské důvěře (spíše horší očekávání).
USD Consumer Confidence (AUG) 14:00 10:00 103.0 106.5
Pak ještě projev Fishera z FEDu a navazující FOMC Meeting.
Z hlavního kalendáře nějak vypadl Average Hourly Earnings v 15,35 hod. SELČ a pozor na to !, i to by dnes mohlo dost zahýbat trhem...
Ještě bych upozornil na vzestup juanu vs. dolar..Fixních 1USD=8 juan, vzalo už dávno za své, když juan dále posílil z pondělních 7,9719 na 7,9605. Ropa nám klesla pod 71 a o hurikánu asi zatím žádné novinky nejsou... Dnes očekávám hodně volatilní trh a mnohdy velké šachy a změny nálad na trhu..:-). Cable se mi nad 1,9 moc líbí, ale aby to nemělo jepičí život...
SID

Odesláno

předpověď pro Ernesto byla změněna a říká, že zůstane pouze tropickou bouří a hurikánem se nestane. tzn. mírný optimismus. směr postupu zůstává stejný, takže ropné plošiny by to vůbec nemělo zasáhnout. takže pro forex se Ernesto stává čím dál méně zajímavým....

Odesláno

Taky jsem vsadil na cablu na short ale uz rano na 8989, tak snad to pujde.

Side prosim te od vis ze ty hodinovy mzdy budou v 15:35 neni to taky nahodou fxstreet? Docela me udivuje ze to nikde neni, aby to vubec bylo :)

dik Mira

Odesláno

no me se to nelibi proto, ze mi to uz pred nejakou chvili vzalo stopku. Byl jsem short rano a s timhle prurazem jsem nejak nekalkuloval ;) Takze ted je to uz fuk, jsem zvedavy na odpoledne. Entery na redbook asi nejsou nutne, ale ty average hourly earnings uz zkusim.

Odesláno

Dark Man
ano uvádí to jen podstránky fxstreet.., asi proto, že AHE nikdy nebyl v minulosti moc sledovaný indikátor. Za Greenspanova FEDu se používal pro spoluhodnocení inflace (mzdy, odvody atp.) spíše čtvrtletní Employment Cost Index (ECI)..Ale kdeže loňské sněhy jsou.., teď asi budou investoři přikládat po nějakou dobu větší váhu měsíčnímu AHE - kvartální ECI je asi moc dlouhé období...Podle mne nic nenasvědčuje tomu, že by neměl být vyhlášen, proto jsem psal - pozor na to !..:-).
SID

Odesláno

Jeste je tu moznost, ze to budou vyhlasovat spolecne s NFP - na yahoo je hourly earnings uvedeny spolecne s NFP. Department of labor to taky dneska neuvadi, a na 1.9. je uveden report Employment situation bez moznosti podivat se na podkategorie. Takze jestli nema fxstreet chybu v kalendari.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...