Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim ....

ma este niekto problem s casmi na grafe VT ?? Cas mi ukazuje normalne ale casy sviecok su uplne pomylene . Napriklad mne sa zacal az o 11:00 novy obchodny den cize az teraz preratalo pivoty . Do konca obchodnegho dna v piatok je to v poriadku ale hned prva dnesna ranna sviecka ma cas 6:00 US time ale malo by byt 17:00. Ma este niekto podobny problem ?

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pacho
jak v 11 začal obchodní den ?, jako v 11 dopoledne na live ??..a nevím co je u tebe pojem "casy sviecok"..já zatím na třech párech, kde jsem v pozicích, nic mimořádného nepozoruji..
SID

Odesláno

Ano mne iba o pred hodinou prepocitalo pivoty na grafe. Vysvetlim cas sviecok = candle ked si dam inspekt na hodinovom grafe tak prva dnesna candle ma cas 6:00 a piatkova posledna ma cas 17:00 ...takze mam na VT posunuty cely time na grafe. No nic nebudem vas zatazovat idem preinstalovat VT DIK

Odesláno

radekter jak večer, živo už je docela teď ..:-)..vsadil jsem ještě včera v noci entříky na pokles dolaru, vhledem k hurikánu a pokračující "blbé" náladě USD a ráno jsem šel do cable...ale SL nadoraz - za chvíli otvírá N.Y. , navíc ropa klesla někde k 71/barel a o5 může být vše jinak... SID

2117

Odesláno

kunas
tak čekat na nezaměstnanost v Japan určitě nebudu..:-), už jsem to psal včera večer (menší analýza JPY).., myslím, že má JPY zdárně nakročeno ke korekci a už taky šel pod 117...uvidíme co na to za chvíli N.Y. a pak oná noční nezaměstnanost..
SID

Odesláno

Ja viem ze to sem nepatri ale skusal som preoinstalovat dokonca som pustil VT aj na inych pocitacoch a vsade je ten casovy posun. Time na grafe nepokracuje v normalnom poradi ale ide 16:00 17:00 06:00 07:00 atd je tam preskocenych az 13 hodin ... naozaj nemate ten problem ?

Odesláno

N.Y. otvírá v 7,00 hod. místního času + 6 hodin časový posun = 13,00 hod. SEČL...
Kde jsi přišel na 15,30 hod. ?..ty tady chodíš do práce na 9,30 hod. ?...:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...