Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

USD/JPY je blízko důležité hodnoty na měsíčním grafu, kdy může dojít k prolomení trendové linie s vrcholem v roce 1998, ještě nějaký ten pátek to potrvá, ale pokud dojde k prolomení této linie, lze počídat se změnou trendu!

Odesláno

Jpy musi ale urazit este UP 300 pip aby sa k tej hodnote priblizilo .300 pip ale neni az tak vela takze sa moze stat.Dalsia dolezita hodnota na jpy je 121,00 kde by sa po odrazeni mohol vytvorit dvojity vrchol.

Odesláno

Tak zatím mne dopoledne potěšil jen cable, u těch dalších je to zatím o ničem.., za chvíli se probudí N.Y. a snad se něco "semele"...pro sichr SL nadoraz a jdu studovat co by dnes mohl a nemohl BB dnes naznačit... SID

2078

Odesláno

To Sid:
Zdravim, též čekám na N.Y. a snad to bude k tomu. Zpráva v 16:00 by mohla být dobrá vůči USD, když si to přeberu s posledníma dvěma dny a snahou za každou cenu udržet USD......no nechme se překvapit :)

kunas

Odesláno

Sid
taky držím cable, ale kupoval jsem je na 1,8870. Vy jste ji kupoval v samém začátku trendu. Já jsem měl entry 25pips + spread. Teď se to zbrzdilo na 1W pivotu. Ostražitost je na místě.
Merlin

Odesláno

len ja mam pocit ze dolar pojde aj cez mrtvoly? :-)

jednoducho amici ho potrebuju za kazdu cenu podrzat. ale ked sa pozriem na tie priezviska vo Fede :

Kohn , Kroszner, Bernankemu by tiez pristala capicka:-)

Odesláno

Co dnes mozeme cakat od Bernankeho?
Ked si vsetko zhrnieme v poslednej dobe chodia z USA slabe data co naznacuje ze uroky, ktore panuju v USA momentalne ekonomiku trochu pribrzdili a ked odratame ceny energii a ropy je zrejme ze inflacia je (zatial) v USA po kontrolou takze ocakavam od Bernankeho potvrdenie nezvysovania urokov v najblizsej dobe davam tomu tak 70:30 ze dalsie utahovanie menovej politiky nebude.

Odesláno

O silný dolar má zájem politická reprezentace USA a na ní by měl být (čistě teoreticky) Fed nezávislý, proto by takovému přání BB na ruku jít nemusel. Jenže daleko silnější dolar chce i Evropa... Proto je to podle mne na sever poslední dobou tak neprůchodné. Tak se těšme, co dnes z Big Bena vypadne... Entříky (na obě strany) určitě dám... :-)

Odesláno

To M.F. :

Myslis ze to branenie je sposobene FEDom ? Myslim si ze nie Takze ak su nejake hranice branene tak si myslim ze je to koli opciam alebo je to cisto technicky pohyb. EUR na tri pokusi nezdolalo 1,2930 tak sa trh trosku unavil a povedal si ze ked to neide hore tak to pojde dole. :)

Odesláno

MF
Spekulace kolem projevu BB teď plní různé www stránky a co člověk to jiný názor..., každý ví, že výsledky USA v poslední době - no nic moc.., myslím, že BB může tento fakt obecně naznačit, amíci jsou dost hákliví na mazání medu kolem h....úst, když reálně vidí, že je situace někde jinde...Proto si myslím, že finanční trh bude reagovat dost rozháraně a dolar to může v prvních reakcích i poškodit...necháme se překvapit...
SID

Odesláno

Sid
Preto ma zaujima ci sa oplati davat entry, lebo ak to nebude "jednoznacne" a ako hovoris ze trh bude reagovat dost rozharane aby to nedopadlo tak ze hned pri prejave zacne lietat sem tam vezme entry a nasledne SL tak to uz po vcerajsku budem mat dost. :)

Odesláno

MF
Nevím co by mělo být na dnešním projevu úplně jednoznačné, snad jedině kdyby BB přistoupil k pultíku a dal hned palec dolů nebo nahoru...když mluvím za sebe, každopádně nějaké entry mám připravené a jsem ochoten dopolední zisk rozpustit do SL...uvidíme za hodinku budeme chytřejší...na FX není nikdy nic jednoznačné..
Na Reuters byla kolem 14 hod. ještě zmínka o špatném počasí v Mexickém zálivu a ropa šla up téměř o 1,5 dolaru někde k 73,40....taky nutno brát na vědomí...
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...