Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

korelat:
Předchozí období -63.4,
Všeobecné očekávání -65,
Briefing.com -64,
forex-strategy -65.3
.... a mohl bych pokračovat, co předpověd, to rozcházející se data, tak si vyber...
Nejlepší je počkat si a ať budou výsledky jakékoliv, nechat trh, ať si to přebere. Pak to nejobtížnější- nasednout do toho správného vláčku.. :-)

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Teď už je to jedno, co kde kdo slyšel...
Výsledek je skoro -64, což není moc přesvědčivé ani na jednu stranu. Sice lepší než odhady, ale pořád dost špatný na výraznější posílení...
Každopádně vsadím se, že to většině lidem vymetlo entry i se SL, stejně jako mně......
"Momentum" rychlého vstupu mně na tenhle fund. moc nevyšel.

Odesláno

Jsem nováček a chci se zeptat na konkrétní situaci, která dnešními daty vznikla.. Dle zpráv z reuters jsem vsadil na oslabení dolaru(chybně).. Takže jsem zadal 2x entry proti USD. Jako pojistku jsem zadal entry i na jeho posilení. Konkrétně na EUR/USD 1.2682.. Je toto Entry v poradku? Zároveň mi totiž zhruba na této úrovni sedí resistence dle daily pivot - což je asi špatně:-( Neměl bych entry posunout až pod tuto resistanci? Děkuji za váš případný čas nad odpovědí

Michal

Odesláno

Sežralo mi to entry na long a pak za chvíli to spadlo během pár sekund o 40 pips. Na moji stopku to vůbec nereagovalo. Než jsem uzavřel pozici ručně , jsem chudší o 2000 dolarů. jak je možný že se mi to při protnutí stopky neuzavřelo? Měl jste někdo podobný problém u CMS ?

Odesláno

Man:
Koukám že už je to na běžném pořádku. Včera jsem řešil ten samý problém a dneska nastlo to samé. Nejdřív mi to nechtělo vzít entry a pak ani manuální uzavření pozice. Už jsem začal uvažovat že vážně přejdu k CMS, ale když vidím že se chovají všichni stejně tak už nevím k jakýmu brookerovi se přiklonit.
Měli jste všichni co jste u CMS problémy?

Mate

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...